Foto bij Deel 38

Angel pov

We hadden al een paar scenes gedraaid maar moesten nog door gaan. We liepen achter op schema volgens Ella doordat Paul en Candice te laat waren. Volgens mij hadden die seks gehad stiekem ergens. De haren van Candice zaten alle kanten op namelijk. Hij heeft dus al een nieuw liefje gevonden. Laat die mij tenminste lekker met rust. We waren gelukkig met de laatste scene bezig. Het was nu al 4 uur in de nacht en was helemaal gesloopt. We waren alleen jammer genoeg nog lang niet klaar. “Angel kom op, doe eens beter je best” liep de regisseur boos naar mij te roepen toen ik mijn tekst was vergeten. “Nou sorry hoor, is lange dag!” mopperde ik en ging naast Ian en Candice staan. “Oké en vanaf het begin en nu goed graag! En actie” Meteen speelde we de scene zoals in het script stond.

Na nog een paar over nieuw moesten gaan waren we eindelijk klaar met alle scene. Het was ondertussen 6 uur in de ochtend geworden en was helemaal op. Had geen energie meer over. Moe pakte ik mijn mobiel op en zag dat een sms van Melanie had. Ik opende he, en schrok. Dat is best heftig. Snel stuurde ik een sms. [Wow, ga je helpen zus! Ik om nu pas naar huis toe, zie je straks denk ik wel]. Ik drukte op verzenden en pakte mijn andere spullen op. “Angel, je bent vandaag de hele dag vrij” Ik keek op naar Ella en knikte. “Dat heb ik ook wel nodig na de hele nacht op te zijn geweest” “Iedereen is vrij, ga lekker slapen en hou je op de hoogte verder” “Danke” Ze knikte en liep weg. Ik pakte mijn tas op, deed mijn zonnebril op en liep naar de uitgang.

Thuis aangekomen plofte ik moe op de bank neer. Het was net iets na 7 uur in de ochtend. Heb me nog nooit zo moe gevoeld als vandaag. De andere lagen nog allemaal te slapen. Geef ze groot gelijk, het is ook nog heel vroeg. “Ben je nu pas thuis!” Vermoeid keek ik op naar Bill die net de woonkamer in liep. Hij had alleen maar een pyjamabroek aan. Blozend keek ik hem aan. “Ja, we moesten veel over nieuw beginnen” mompelde ik zachtjes. Bill knikte en liep naar mij toe. “Ga naar bed, je ziet bleek en moe uit” “Ga ik ook” Gapend stond ik langzaam op. Wankelde liep ik rustig naar boven. Bill keek mij hoofdschuddend aan en tilde me ineens op. “Ik breng je wel, je bent moet nodig slaap in halen” Ik knikte en rustig liep Bill naar mijn slaapkamer. In mijn kamer zetten die me neer. “Waar lig je pyjama?” vroeg die aan mij. “Op mijn bed, dat lukt me nog wel” zei ik gapend. Hoofdschuddend keek die mij aan en hielp me rustig met omkleden. “Hoe is met Melanie?” vroeg ik zachtjes. “Ze slaapt, Dominic is gebleven voor der” “Hij is heel lief voor der” Bill knikte dat het klopte. “Je vader geeft der antibiotica, dat moet gaan helpen” “Ja, dat moet gewoon” Bill knikte. Helemaal klaar legde ik me in bed en deed Bill de deken om me heen. “Ga maar slapen” zei die nog maar ik lag al snel te slapen.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen