Foto bij Deel 44

@lucky

Tom pov

Rustig was Bill bezig met zingen. Hij werd meteen aan het werk gezet door Peter. Hij wilde per se dat het nieuwe album af komt. Terwijl Bill rustig stond te zingen was ik bezig met de knoppen. Daar was ik echt goed in geworden. Door dat ik zelf ging oefenen in de studio kwam ik er achter hoe het allemaal werkte. Best handig zoal nu, kan je zelf alles regelen en ben je niet meer afhankelijk van andere mensen. Terwijl Bill en ik bezig waren met de zang opnames, dachten Georg en Gustav na over hoe ze girl with a gun konden spelen. Bill en ik doen het begin maar zij moesten hun eigen gedeeltes bekijken. Kan we wat bedenken maar als het biet handig is om te spelen passen zij het aan zodat het wel kan. We zijn daarom ook een goed team met zijn vieren. We luisteren naar elkaar en bedenken samen naar oplossing. Daarom gaat het ook zo goed met onze band denk ik. Ik moest grinniken bij die gedachtes.

"Hoe was dat Tom?" Vroeg Bill ineens door de speakers. Ik schrik op en drukte een knop in zodat Bill mij ook kon horen. "Ging goed alleen het einde anders doen en soms bij refrein, kijken hoe dat klinkt" Bill stak zijn duim op dat het goed was en rustig begon die op nieuw met zingen. Na de derde keer op te moeten gaan stond het liedje er helemaal goed op. Helemaal bewerkte hem zo samen met de muziek dat het leider af was voor op het album.

Paar uur later...

Na een lange tijd waren we klaar met run run run en girl with a gun. Die waren helemaal met opnemen. We zaten met zijn alle pizza te eten. Het was ondertussen 11 uur in de avond geworden. We hadden de hele nacht door gewerkt om deze nummers af te krijgen. "Gaan we zo naar huis toe?" Vroeg Bill rustig. Meteen knikte we dat het goed was. "Ik ga dan bij Melanie kijken, kijken hoe nu is" meldde Gustav mee rustig. "Ik ook, ze is bi toch me zusje" Gustav knikte dat het goed was. "Ik ben benieuwd of Angel al thuis is, ze was kapot maar ging toch werken" Ik hoorde gewoon dat Bill zich zorgen om der maken. "Nou laten we de lege pizza dozen weg gooien en naar jullie huis gaan" Nadat Georg dat had gezegd stonden we meteen op en gingen we naar huis toe. Ik en Gustav liepen meteen naar Melanie toe die lag te slapen. Rustig legde we bij der neer. Zodat we er voor der zijn vannacht.

Angel pov

"Ella zeg please dat, dat de laatste scène was voor vandaag" riep ik moe uit. Kon amper nog op me benen staan. We hadden al 4 scenes gedraaid. Alleen omdat we gisteren tot laat draaide, waardoor ik maar 6 uurtje heb gehad. Breekt vandaag me op. Het was nu weer 12 uur in de nacht. "Ja bent klaar, moet ik iemand bellen om je op te laten halen?" Vroeg ze bezorgd. "Die slapen allemaal al, ik loop wel" zei ik rustig en liep wankeling naar me kleedkamer. "Angel dit is goed, je bent uitgeput door deze draai dagen, zelfs de jongens zijn helemaal op en die hebben meer geslapen als jou vannacht" riep ze bezorgd uit. "Gaat nog wel" zei ik zachtjes. In me kleedkamer aangekomen draaide alles ineens om me heen en werd het zwart voor me ogen. Daarna weet ik niet meer wat gebeurde.

Toen ik even later wakker werd zag ik na een paar keer knipperen. Dat op de bank lag in me kleedkamer. "Ik heb je vader gebeld, 1 van je broers komt je halen" vertelde Ella mij toen ze zag dat ik weer wakker was. "Hoe laat is en wat is er gebeurd?" Vroeg ik verbaasd toen ik recht op ging zitten. "Het is 1 uit in de nacht en je bent out gegaan, je bent oververmoeid" meldde Ella rustig mee en duwde me terug op de bank. "Ik heb je op de bank gelegd en je vader meteen gebeld, omdat je een klap met je hoofd maakte op de grond en je bloedde" Ik knikte rustig en voelde zachtjes aan me hoofd en zag bloed op me vingers. Daar kijkt me vader straks wel naar. "Danke, sorry" "Het geeft niks, heb gezorgd dat je komende twee dagen echt vrij bent, je moet bij tanken" Ik knikte dankbaar en de deur ging open.

Bill kwam de kleedkamer ingelopen. Hij komt me dus halen. "Hoe is het met je nu?" "Ben alleen maar moe" zei ik eerlijk. "Ze kan nog hoofdpijn krijgen, ze viel op de betonnen vloer flauw en heeft een wond op der hoofd" Bill knikte en voor ik het door had lig ik in zijn armen. "Wow! Rustig" zei ik zachtjes. "We gaan naar huis en jij je bed in, met Melanie gaat alles goed" zei Bill rustig en knikte dankbaar naar Ella. "Ik neem der nu mee en laat der slapen" "is goed en tot over 2 dagen dan maar" zei Ella rustig. "Tot dan" zei ik rustig en Bill liep met mij in zijn armen naar de auto toe. Rustig zetten die me neer en gaf me een banaan. "Eet, dat helpt" Ik knikte en at rustig de banaan terwijl Bill ons naar huis reed. Thuis aan gekomen werd ik meteen op bed gelegd door Bill. "Jij gaat nu slapen, je vader kijkt zo naar je hoofd" Ik knikt en sloot me ogen rustig. Al snel lag ik te slapen.

Reageer (1)

  • DreamMachine

    Aahhww lieve Bill!!

    Snel verder hoor!! :D

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen