Tom pov

Rustig zat ik met die vriendin van Melanie op de bank een beetje te kletsen en gek te doen. Ze was echt heel aardig. Dat moest ik toegeven en zag er heel leuk uit. “Maar Tom jij bent dus de nieuwe stiefbroer van Melanie?” Ik knikte dat het klopte en keek der rustig aan. “Hoe voelt dat nu om een stief zusje te hebben?” “Ik heb er twee en voelt leuk om een stiefzusjes te hebben” Ashley keek mij met een bepaalde blik aan. Ik kende die blik! Die geeft Ria mij ook als ze seks wilt. “Nee dat ga ik niet doen, heb een vriendin” zei ik meteen. “Maar een klein kusje kan wel” Meteen drukte ze der lippen op de mijne. Oké zo meid heb ik dus nog nooit ontmoet! Ik kuste der even mee tot….

“TOM KAULITZ WAT BEN JIJ AAN HET DOEN!” riep mam kwaad uit. Uit reflex duwde ik Ashley van mijn schoot waardoor zij op de grond viel en pijnlijk over der achterwerk wreef. “Niks bijzonders” zei ik onschuldig. Alleen stond het gezicht van mijn moeder op oorlog. Stiefvader zocht al dekking door naar de keuken te vluchten en hun haar te zien hebben ze seks gehad. Vooral bij mam valt dat altijd heel erg op. “NOU GEEF EENS ANTWOORD” “We gaven elkaar alleen een kus meer niet” “TOM KAULITZ ZO HEB IK JE NIET OPGEVOED! IK WIL DIT NIET MEER ZIEN IN MIJN HUIS!” Snel knikte ik dat niet meer zou doen en hielp Ashley met op staan. Mijn mam was echt woest op mij.

“Tom ik heb een klusje voor je” zei mijn moeder op een toon waar je beter geen nee tegen kan zeggen. Ik knikte en liep naar der toe. “Jij moet Melanie morgen brengen naar de studio en op der letten en als niet gaat der mee naar huis nemen” “Is goed” zei ik rustig en mam knikte blij en pakte wat te drinken. Ik liep naar mijn kamer maar snel maar keek snel ij Melanie op der kamer. Ze kletste met Ashley zo te zien terwijl der vader der weer medicijnen gaf. Ik liep naar mijn kamer en plofte op mijn bed neer. Ik let morgen goed op Melanie dat alles goed komt.

Angel pov

Moe opende ik mijn ogen en keek verbaasd een beetje rond. “Hey ben je weer wakker?” Ik keek op naar Bill en knikte. “Hoe voel jij je nu?” Zachtjes wreef die door mijn haren. “Moe en heb hoofdpijn” zei ik rustig en ging recht op zitten. “Je bent ook nog steeds bleek en je kan ook zien dat je lichaam moe is” zei Bill bezorgd en legde me terug in bed. “Je vader heeft naar je wond gekeken en die geneest vanzelf” Ik knikte rustig en legde me goed neer. “Dan geneest het vanzelf wel” Bill knikte dat het klopte. “Dat zei hij ook en dat je hoofdpijn kan hebben” “Dat heb ik nu ook” “Wil je er paracetamol voor hebben?” “Ja is goed” Bill knikte, stond op en haalde het uit de badkamer.

Toen die terug kwam gaf die mij een glas en 2 paracetamols aan mij. Meteen nam ik ze in en legde me weer neer tegen me kussen. Bill kwam weer naast me liggen en wreef door mijn haren. “Hoe gaat het bij Melanie?” vroeg ik zachtjes. “Gaat volgens mij wel weer beter” Ik zuchtte en stond wankeling op. “Ik ga even bij der kijken” “1 van der vriendinnen is nu bij der, laat der maar even” zei Bill rustig en drukte me terug in bed. “En daarbij je bent te wankel om te lopen, jij moet zo weer gaan slapen en goed ook” “Het gaat al Bill” Bill schudde zijn hoofd van niet. “Nee, jij moet slaap in gaan halen je heb de afgelopen 48 uur maar 6 uur geslapen, dat is gewoon niet goed” Oké daar kon ik niks tegen in brengen.

Ineens ging mijn deur open en me vader kwam de kamer in gelopen. “Hoe voel jij je nu meis?” vroeg die rustig. “Moe en heb hoofdpijn” “Je gaat zo weer slapen en Bill let jij op dat ze ook echt gaat slapen” “Doe ik wel” zei Bill meteen en sloeg zijn arm om mij heen. Ik zuchtte en keek naar pap. “Melanie?” “Ze mag morgen proberen te werken en Tom gaat mee om op der te letten, jij hebt 2 dagen werk verbod” Hij keek mij streng aan dat het menens was. Ik knikte dat het begrepen had. “Mooi zo ik kom straks nog wel een keer kijken en Simone” Meteen daarna liep die mijn kamer weer uit. “Je hoort het ga slapen meis” zei bil en wreef door mijn haren. Ik legde me rustig op zijn borst neer. Bill vond het blijkbaar goed dat doe want hij wreef rustig door mijn haren. Door zijn hartslag en wrijving viel ik langzaam weer in een diepe slaap.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen