Foto bij Deel 48

Tom pov

Rustig reed ik naar de studio waar Melanie vandaag moest gaan draaien. Ze keek rustig naar buiten terwijl ik rustig reed. “Heb je er zin in?” vroeg ik rustig. “Heb best wel zin om te draaien weer, van niks doen word je ook een beetje gek” Ik knikte dat het klopte. “Ik hou je in de gaten en als niet gaat meer eerlijk zeggen dan gaan we gewoon naar huis toe” Melanie knikte maar toch merkte je dat er iets is. Ik liet het zo maar even. Ze komt vanzelf wel naar mij toe als er iets is lijk mij. “We zijn er bijna” zei ik terwijl ik het terrein op reed. Rustig parkeerde ik bij de studio en stapte meteen uit. Ik liep naar Melanie der kant en hielp der met uit stappen. Ze stond wankel op der benen merkte ik. Meteen sloeg ik een arm om der heen en samen liepen we de studio in.

Meteen kwam Matthew geloof ik op Melanie afgelopen. “Super dat je vandaag kan draaien meis” “Maar een halve dag en Tom houdt me in de gaten” Matthew keek even verbaasd maar knikte uiteindelijk dat het goed was. “Kleed je snel om dan kunnen we draaien” Melanie knikte en wees mij de weg naar de kleedkamer. Daar liet ik der los zodat ze zich kon omkleden. Ik hield der wel in de gaten omdat ze soms wankelde. “Mel gaat alles nog wel goed?” vroeg ik rustig toen ze zich vast pakte. Ze keek op naar mij en knikt. “Het gaat goed nog” Er is iets maar ik liet der gaan. “Laten we naar de set gaan” Ik knikte en hielp der met lopen op de set. Meteen moesten ze draaien.

Na een tijdje zag ik dat Melanie erger begon te wankelen. Ik stond aan de zijkant mee te kijken met Harry die moest wachten. Ze waren met een nieuwe aflevering bezig maar dit gaat niet goed. Ik liep gewoon de set op. “WAT DOE JIJ NU!” riep de regisseur boos naar mij toe. Ik pakte net op tijd Melanie vast die heel erg wankelde. “We gaan naar huis, je hebt weer koorts en moet rusten” Melanie knikte dat het goed was. Matthew gaf Melanie een knuffel. “Bedankt voor vandaag” Melanie knikte en ik tilde der op. “Ik kan lopen Tom” “Nee, jij gaat nu rusten” Melanie knikte en hing rustig tegen mij aan. In der kleedkamer hielp ik der met omkleden. Helemaal klaar bracht ik der naar de auto en reed naar huis toe.

Angel pov

Rustig lag ik in het bad dat Bill klaar voor me had gemaakt. Het was lekker ontspannend dat moest ik toe geven. Na een tijdje stapte ik uit bad, het water werd koud, en droogde me rustig af. Ik deed mijn kleren weer aan en maakte een vlecht in mijn haar. Helemaal liep klaar liep ik mijn kamer in en zag dat Bill op mijn bed een film lag te kijken. “Lekker badje gehad?” Ik knikte en plofte op bed neer. “Hoe voel jij je nu?” vroeg Bill rustig en keek mij aan. “Moe en heb nog steeds hoofd” zei ik rustig. “Ga dan slapen, je bent oververmoeid geraakt door je werk” “Moet werken anders komt het seizoen niet op tijd af” Ik keek Bill aan die zijn hoofdschudden. “Wij werken ook hard maar krijgen wel rust dagen, jij niet en nu slapen” Bill deed de deken om mij heen en wreef door mijn haren. Ik zuchtte en sloot mijn ogen maar. Al snel lag ik te slapen.

Na een tijdje werd ik wakker en zag dat Bill weg was. Rustig stond ik op en keek op mijn mobiel. Een sms’te van de studio dat we moesten draaien. Ik zuchtte en pakte mijn spullen en liep naar onder toe. Verbaasd keek Bill op naar mij die de keuken uit kwam gelopen met twee flesjes drinken. “Wat ben jij van plan?” “Naar mijn werk” zei ik rustig en liep naar de deur. “Dat dacht ik van niet” Bill greep mijn arm vast en draaide mij m. “Je beland in het ziekenhuis als je nu niet rustig gaat doen” “Ik moet wel, anders krijg ik problemen” zei ik en draaide mij om. Op dat moment kwamen Tom en Melanie binnen. Tom droeg Melanie rustig. “Ik leg Melanie in bed, ze heeft weer koorts” We knikte en Tom liep met Melanie naar boven toe. “Bel me vader en zeg dat Melanie al thuis is” Ik liep de deur uit voor Bill iets kon zeggen.

Ik liep de hoek om en zag daar Nina staan! We deden samen auditie voor de rol van Elena maar ik kreeg de rol in de serie. “Jij gaat boete” zei ze kwaad en gaf een harde slag in me buik. Pijnlijk greep ik hem vast en zakte door mijn benen. Ze sloeg tegen mij hoofd waardoor ik sterretje begon te zien. “HEY LAAT DER MET RUST!” Geschrokken rende Nina weg en voelde ik dat iemand naar mij toe rende. “Jij blijft thuis” zei Bill aan zijn stem te horen en tilde mij op. Ik voelde me alleen maar duizelig en voelde dat moest gaan spugen door de klap in mijn buik. Thuis legde Bill mij neer en gaf de emmer. Meteen spuugde ik alles in de emmer.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen