Foto bij Dave • Proloog

Beste lezers,

alvast bedankt om dit te lezen en hopelijk kunnen jullie het waarderen! Omdat jullie misschien niet weten wat te verwachten, wil ik eventjes een klein woordje uitleg geven.
      Ik heb, behalve OP, geen genre opgegeven omdat ik simpelweg niet weet waaronder het zou vallen. Op de titelpagina staat suspense, omdat dit nu eenmaal geen happy-sappy verhaal zal worden en ik wil toch enige vorm van waarschuwing geven. Het is niet echt suspense of horror, omdat dit verhaal je normaal geen koude rillingen moet geven. Of toch niet op de manier dat deze genres met zich meebrengen. Een thriller is het ook niet echt of misschien een beetje, al krijg je hopelijk een verhaal dat je niet meteen zou verwachten onder deze benaming.
      Het is alleszins iets anders dan anders - opnieuw; dat hoop ik toch - en je mag me zeker altijd feedback geven, positief en/of negatief. Als je iets niet snapt, lees het verhaal wel eerst eens opnieuw door, want enige verwarring hoort zeker bij mijn bedoeling. Wanneer het daarna nog steeds geen logica heeft, laat me dan zeker iets weten!
      Moest je eventueel de neiging hebben om me een wat langere feedback te geven, gelieve dit via pb te doen. Het zal mijn trots wel zijn, maar ik heb dat liever niet onder het hoofdstuk. Sorry voor het moeilijk doen (; Een langere feedback is wel zeker gewenst!

Nog eens bedankt om dit korte verhaal een kans te geven en veel leesplezier!
Groetjes,
Liesje

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Jamiezx

    Wow, ik vind het nu al interessant. Het leest best lekker. Ik zal zeker verder lezen!

    6 jaar geleden
  • Sarouratjex

    wow , ben benieuwd naar het volgende hoofdstuk .
    Je schrijft mooi !
    Je hebt er weer een abo bij ! :)

    7 jaar geleden
  • Pusheen_The_Cat

    wow, dit is heel heftig
    je hebt hierbij een abonneetje
    en je verhaal is weer iets nieuws, en verfrissend
    het past helemaal in het jaar 2017 ^^
    mensen zeggen dit en denken het andere
    ben erg benieuwd naar het volgende hoofdstukje
    en uiteraard een kudo verdient Liesje ;)

    7 jaar geleden
  • Roundhouse

    Het begint zeer zeker veel belovend! Ik vind het wel leuk dat het lekker anders is en dat het nog even afwachten is waar het heen gaat. Vooral omdat je wel een prachtige beschrijving geeft over met wie we te maken hebben (je schrijft sowieso echt prachtig) en we daar een uitgebreid beeld over kunnen vormen vooral ook doordat je schrijfwijze past bij over wie je schrijft : )
    Kan niet wachten tot het volgende hoofdstuk!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen