Foto bij 5. Het hoofdstuk waarin Leo geen Noor was

Ik vind het geweldig dat ik voor deze story citaten uit een Shakespearstuk (waarvan ik niet eens zeker weet of ze daadwerkelijk uit het stuk komen, aangezien valse citaties vaak voorkomen) volledig uit hun context kan halen en als plaatjes bij mijn hoofdstukken kan plakken alsof ze er altijd al bij hoorden.
Fun fact van de dag: ik kwam met het idee voor deze story toen ik vorig jaar op vakantie was in Denemarken, waar ik twee gedachten had: 1. Ik bedacht me dat Met alle liefde me wel een goede titel voor een verhaal leek (ik verzin wel vaker verhalen om titels heen in plaats van andersom) en 2. ik bedacht me dat ik het leuk zou vinden om een personage Hamlet te noemen (ik bezocht die zomer het kasteel van Hamlet in Helsingør). Daar komt bij dat ik erg van slechte grappen en rom-coms hou en voila! (:
Overigens, heel erg bedankt voor de positieve reacties tot nu toe! (:

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • tubbietoost

    Zooo eindelijk weer eens tijd om te lezen en reageren ^^
    Ben al 3 keer aan het hoofdstuk begonnen om vervolgens onderbroken te worden en dan weer geen tijd te hebben...

    Ik denk dat je wel gelijk hebt, dat je toch dat eindeloze enthousiasme moet hebben, of tenminste iets wat daarop lijkt voor mensen die dat niet zo heel erg in hun karakter hebben zitten. Te veel mensen settelen voor iets wat ze wel oké vinden, weet je wel, in plaats van verder te zoeken naar wat ze écht willen.


    Nu ik na twee jaar twijfelen heb besloten om de pabo te gaan doen kan ik me echt vinden in dit stukje tekst. Het geeft echt een lekker gevoel van binnen<3 een soort bevestiging dat ik de goede keus maak! Dankjewel daarvoor <3

    En nu ga ik lekker verder ^^ Nog twee hoofstukjes in het verschiet ^^

    6 jaar geleden
    • tubbietoost

      Okay.. ik zie nu dat er nog veel meer hoofdstukjes zijn dan 2 ^^ Makes my day <3

      6 jaar geleden
    • BlueJays

      Wat fijn dat je het gevoel hebt dat je de goede keuze hebt gemaakt! (:

      6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen