Foto bij Nawoord

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (14)

  • GoCrazy

    Ik wil even iets zeggen, gewoon omdat je het verdient. Eerst en vooral moet ik iets toegeven; ik volgde je niet vanaf het begin. Maar ik zie dat je ontzettend bent gegroeid in je schrijfstijl. Je kan de emoties geweldig weergeven en kan je duidelijk helemaal inbeelden hoe je je moet voelen op zo een moment. Er is ook een leuke afwisseling tussen drama en spanning :D . Verder is het ook ongeloofelijk hoe correct alles is, de verhaallijn klopt echt volledig (zelfs als ik dacht dat dat niet zo was ;) ). Zoals de echte J. K. Rowling klopte ook alle kleine details, de losse vloerplank, die leidde tot het dagboek. Je kan dit een beetje vergelijken met Schurfie, Ron's rat. Die ontbreekt een teen en dan is het Peter Pippeling enzo, je snapt wel wat ik bedoel denk ik ;) Het is dus gewoon dat je van iets kleins, onbenulligs, een detail, toch zoiets belangrijks, onverwachts maakt. In het begin let je niet op zulke details, maar na dit moet ik wel toegeven, ze zijn veel belangrijker dan ik dacht!! Ik wil je echt proficiat wensen! Wat je hier hebt neergezet, is fantastisch! Je zou er zo mee naar een uitgeverij kunnen stappen (al moet ik toegeven, dat gaat natuurlijk niet met de auteursrechten van J.K. Rowling).
    Het is een fantastisch verhaal en het sleept je helemaal mee!! Je mag er terecht trots op zijn! Als je ooit een boek uitgeeft, zeg het dan even wil je ;)

    Groetjes

    Ps: ik drukte op "door naar het volgende hoofdstuk", gewoon omdat ik hoopte dat je al aan deel 2 begonnen was xD

    Pps: sorry voor het super lange bericht xD

    7 jaar geleden
  • Chantilly

    Jaaa, omg ik kan niet wachten tot het tweede deel!

    7 jaar geleden
  • EvaSalvatore

    oh en: hufflepuf for life <3

    7 jaar geleden
  • EvaSalvatore

    ik heb dit in een dag helemaal gelezen.... wauw! ik ken die drukte want tentamen stress maar ik hoop echt dat je snel begin!

    je schrijfstijl is geweldig en het is schitterend!! alsje alsje alsjeblieft begin snel weer!

    7 jaar geleden
  • TAMOCHi

    ik reageer vrijwel nooit, maar nu is het de tijd dat ik dat wel even doe want echt. Je verdient dit. Je verdient meer dan dit.
    Wat een geweldig goed verhaal. De opbouw, de personages, alles. Hoe je alles synchroon met het origineel hebt laten lopen en het toch helemaal hebt veranderd. Geweldig.

    Je hebt een groot talent, en daar mag je zeker niet aan twijfelen !

    Ik wacht vol (on)geduld op deel 2 !

    liefs x'

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen