Foto bij Dank

En daar waren er opeens weer twee hoofdstukken van deze story :')

Lieve, schattige, superheldige, beheerste, eerlijke, onzelfzuchtige, nederige lezers,

Oh, ja, ik heb inderdaad geprobeerd de tegenhangers van de namen van mijn hoofdstukken te vinden, ja, ja dat klopt. Ghehe :Y)
Allereerst spijt het mij dat het zolang geduurd heeft voordat ik dit verhaal uiteindelijk afgemaakt heb. In het begin is het natuurlijk geschreven voor Go Fanfic (WAAR IK MET DIT VERHAAL DE TWEEDE PLEK GEWONNEN HEB MERLINS PURPLE SOCKS), en ik had toen geen tijd om een proloog te schrijven die eindigde zoals ik dat wilde. Ik had wat tijdnood, en al mijn probeersels eindigden erin dat Wynnie en Zanif ruzie kregen, wat nou niet een heel gezellig einde is. Ik heb het toen maar zo gelaten, maar ik vond het nog niet echt af. Dus bij deze: dit verhaal is éindelijk afgerond!

Ik wil iedereen die dit verhaal gelezen heeft ontzettend bedanken, en ik hoop dat jullie er allemaal van genoten hebben. Zelf heb ik ook genoten van jullie, met de leuke reacties en jullie vragen wie ze nou was. Dat heeft er onder andere ook tot geleid dat ik me ermee bezig ging houden dat het niet zo duidelijk was dat de ik-persoon uit de proloog dezelfde bleef in het gehele verhaal. Daar was ik anders nooit op gekomen en het heeft het verhaal wel echt beter gemaakt. Ik wil Slughorn en Kill nog even extra bedanken, Slughorn voor haar trouwe reacties en haar hulp als ik even vastliep, en Kill voor haar paraatheid en haar correcties die ik niet kon vinden. Ontzettend bedankt meiden :3
Ook wil ik Paddiecakes en Marlow heel erg bedanken voor het organiseren van de wedstrijd, omdat zonder hen dit verhaal nooit bestaan had. Thank you verie muts ^^ :Y)

Verder nog een speciale award-achtig-iets voor Agent, die volgens mij als één van de eerste doorhad over wie ik nu eigenlijk schreef :'D
En ook naar JamesPotter voor haar reactie waar ik echt ontzettend hard om moest lachen

Wat een klootzak:') verander hem maar snel in het beest. Dat zal hem leren


En verder heb ik geen idee, bedankt voor het lezen allemaal!
Ik ben er over aan het nadenken of ik nog zo'n prequel kan schrijven voor een ander sprookje. Ikzelf dacht hierbij aan De Kleine Zeemeermin Ursula...(wbw)

Heel veel liefs,

Froukje

Reageer (3)

  • Scandal

    Ik ben nu pa bij met lezen, oeps. Die laatste 3 hoofdstukken heb ik langer in de koelkast gezet dan verwacht haha. :')

    Je hebt dit leuk geschreven en ik hoop dat je nog een paar prequels schrijft!

    6 jaar geleden
  • Ringwraith

    En wie was nou de ik-persoon. Want ze sprak Quenya. Dus dan komt ze uit Midden Aarde. Huuuh.

    7 jaar geleden
  • JamesPotter

    Oehhhh ik sta in het dankwoord (wbw) (oh ik ben geen gm meer). En dat nog wel met de enige reactie dat geen liedje was. Tss, hahaha grapje <3
    Ik vraag me af of ik liedjes dubbel heb gebruikt, maar er is een liedje waarvan ik zeker weet dat ik hem nog niet heb gebruikt, dus bij deze:
    'Look there she goes that girl is strange like always! It's quite distracting can'y you tell? It's a beauty and a sin. She doesn't quite fit in. She really is a funny girl that Belle!'

    Zo, die ook gedaan! Heel erg bedankt voor je mooie verhaal Froukje <3 een little mermaid verhaal lijkt me ook leuk! (Dan mag ik wel gaan oefenen op mijn liedjes, want ik ken alleen part of your world, under the sea, poor unfortunate souls en kiss the girl)

    Heel erg gefeliciteerd met de tweede plek!! Dat verdien je wel! Het is echt een heel leuk verhaal (: mijn complimenten!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen