Foto bij 38.

Hey daar!
Ja dat blauwharige meisje op de foto ben ik (dit is dan wel een foto uit de vakantie maar toch, het is dus wel ik) Ik wil toch even kwijt dat het mij enorm spijt dat ik zo lange tijd afwezig was op Quizlet. Ik hou nog steeds van schrijven, het is mijn passie en dat zal het altijd blijven. Ik heb jammer genoeg niet altijd even veel tijd of zelfs zin gehad om te schrijven de laatste tijd, ik heb de afgelopen jaren al een aantal moeilijke periodes doorlopen, steeds opnieuw met vallen en opstaan. Dus hopelijk begrijpen jullie mijn afwezigheid een beetje. Ik wil dan ook zeker zeggen dat ik niet stop met schrijven, mijn verhalen die nog niet af zijn blijven doorgaan tot ik ze af maak dus ik hoop dat jullie het mij vergeven als ik eens een kort hoofdstukje schrijf of als ik plots een week of zo niets schrijf. Ik kom uiteindelijk altijd hier terug en jullie steun betekend meer voor mij dan wat dan ook.
Hopelijk genieten jullie er nog van!
Alvast bedankt voor alles!

Groetjes
Lynn Black

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Fermosa

    Leuk dat blauwe haar (:
    Schrijf vooral als je kunt, andere dingen gaan (helaas) voor. Daar kun jij ook niet heel veel aan doen en hoef je je niet voor te verontschuldigen.

    Eigenlijk is het best wel zielig voor Graham, hij heeft hier nooit om gevraagd.

    7 jaar geleden
  • Chasing1D

    schrijf vooral wanneer jij wil/kunt/energie voor hebt, dat is best belangrijk (:
    Je hoeft je niet te verontschuldigen, nu heb ik wel een goede reden om dit toch nog eens goed opnieuw te lezen^^

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen