Foto bij In je macht

Oké misschien loog ik over nog drie hoofdstukken... -.-

En sorry dat het zo lang durfde voordat er een nieuw hoofdstuk kwam! Ik heb het best druk momenteel, en als ik tijd had leek ik maar gewoon ff niet verder te komen. Issues over wat in wel hoofdstuk en zo. ;-)

En nog even over mijn nieuwe story die ik zal gaan schrijven als ik klaar ben met deze:
Ik kan niet garanderen dat je het leuk zal vinden als dit verhaal bij je in de smaak valt!
Het zal veel meer worden als mijn vorige twee verhalen, geen fantasy dus. En hier over moet ik dus even een uitleg over Chastrifol geven:

Chastrifol is dus NIET een afkorting van De Betoverde Rijken Van Chastrifol. Chastrifol is de bedachte werken in mijn hoofd waar (behalve mijn eerste verhaal) al mijn verhalen zich ook afspelen. Chastrifol bestaat dan dus weer uit landen: De Acht Betoverde Rijken Van Chastrifol, en Yuki. Het eiland Ban en het kleine eilandje Imaginary Island zijn er ook nog, maar die horen bij Yuki. Het grote land/ eiland Yuki bestaat weer uit twee delen: oost en west Yuki. Ik heb een hele kaart op mijn I pad staan, endie koet ik maar weer een keertje bekijken, want ik weer even niet meer wat nou voor Oost Yuki en wat voor West Yuki geldt. ;-)
Maar in elk geval lijkt er eentje qua omgeving op het huidige Japan en de andere op het huidige Noord-Amerika met een Nederlandse mix er aan. Het eiland Ban is dan weer een mix van Yuki en De Acht Betoverde Rijken Van Chastrifol (waar ik zo nog wel ff wat info over zal geven). Zo leven er normale mensen, maar ook tovenaars, heksen en wisselaars. Imaginary Island is eigenlijk gewoon een soort eiland waar alle karakters van films, series, strips, boeken, ideeën, wat dan ook naar toe gaan en samen in min of meer harmonie samen leven. Of misschien ook niet...
En De Acht Betoverde Rijken Van Chastrifol is al wel redelijk duidelijk zo ver in het verhaal. Er leven dus van alle soorten fantasiewezens, mensen, en er groeien allemaal vreemde planten. Het bestaat uit de acht rijken: Het Rijk Van Het Witte Woud, Het Rijk Van Legenden, Rotsrijk, Windrijk, Het Dodenrijk, Woestijnrijk, Het Feeënrijk en Zonrijk. In welk aards jaartal het zou kunnen afspelen weet ik niet zo goed, je zou de late middeleeuwen kunnen zeggen, maar in sommige dingen zijn we veel verder. Er wordt bijvoorbeeld niet meer legaal gemarteld, kleren zijn moderner, homo huwelijk is legaal, en er zijn gewoon heel veel moderne uitvindingen die al bestaan. Maar in sommige dingen zijn ze dus weer ouderwetser.
En als laatste (daarna mag je weer het verhaal lezen hoor ;-) ) zal ik uitleggen waarom Yuki en De Acht Betoverde Rijken Van Chatrifol niet met elkaar in contact komen. De wereld Chastrifol is behoorlijk groot, maar bestaat voor 95% uit woeste zee. Dus je zult er überhaupt heel lang over doen om naar de andere wereld te reizen, maar dan is er ook nog die barrière die het tegenhoudt om in de andere wereld terecht te komen. Het is onmogelijk die voorbij te gaan, Chastrifol en zijn vrouw Ikaros waren de enigen óóit die dat konden en zullen dat ook blijven. (Je kunt wel vanuit Yuki naar Ban en Imaginary Island reizen) Ze hebben de barrière daar niet voor niks gezet, want wanneer een wezen van de ene in het andere land gezet zou worden zou het meteen sterven omdat alles zo anders is. Grotendeels de magie, maar ook de andere kleine details die je fataal kunnen zijn.
De landen weten wel van elkaar de ze bestaan, maar hoe de werelden er uit zien zijn de meningen verdeeld over omdat niemand er ooit is geweest.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Allmilla

    Arme Innara, gelukkig moesten Erza en Matsuda bij haar zijn... :)

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen