Foto bij Mijn liefste

Ik denk dat de ship Zen x Marcus mijn favoriete van het hele verhaal is. Niet alleen omdat ze homo zijn, want dat zijn Innara en Saki ook, maar gewoon omdat het zo puur en onschuldig is. Ik kan het niet goed uitleggen, maar het raakt me op de een of andere manier meer dan de andere stelletjes. Het zou ook mee kunnen spelen dat ik in heel veel situaties het zelfde zou doen en voelen als Zen, of misschien omdat ze een beetje op Yuri en Viktor van Yuri!!! On ice lijken. xD de foto hier is ook fanart daar van, maar ik vond het echt heel erg op Marc en Zen lijken toen Zen hem kuste in het vorige hoofdstuk, behalve het feit dat de kleren die ze aan hebben niet kloppen. En lol, die telefoon klopt ook niet helemaal xP

Oké, ik zei in het vorige hoofdstuk dat dit het laatste zou zijn van Zen x Marcus, maar ik denk dat het volgende hoofdstuk er ook nog over gaat. Niet het hele denk ik, anders klopt de tijdlijn niet meer, maar zowiso een stukje.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Allmilla

    Romantisch... *zucht* :) Enkel die lastposten verpestten alles... (N)

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen