Foto bij Crushing

Het plaatje hierboven staat er vooral bij omdat ik het gewoon te schattig vind. Stiekem had ik dit in mijn hoofd terwijl ik dit schreef: https://www.youtube.com/watch?v=1r6CfpKW0t4 (vooral het einde). Verder heb ik hier niks te zeggen, want dit hoofdstuk bestaat uit wat ik wilde zeggen, denk ik.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • TAMOCHi


    Ik vind het zo mooi dat je ondanks dat je het niet wilt toegeven, je wel durft te zeggen dat hij meer in je losmaakt dan alleen vriendschappelijke gevoelens.
    En misschien is dat niet altijd fijn, maar het gevoel dat het je geeft is waarschijnlijk ook een fijn gevoel.
    En dat fijne gevoel moet je vasthouden.
    En het komt allemaal wel op z'n pootjes terecht, zoals je zelf ook al zei.
    Ik denk dat je vanzelf wel uitvind of er meer inzit dan alleen vriendschap, of dat het gevoel voorbij gaat!
    'x

    7 jaar geleden
  • Chasing1D

    Vooral eerst, geniet van dat fijne gevoel dat het je geeft. het klinkt inderdaad meer als een crush dan echt verliefd te zijn. Je vindt hem leuk, hij heeft iets, heeft eigenschappen dat je wel aanspreken en dat is helemaal oké! zo ontdek je ook weer wat jij fijn vindt, al denk je dat jullie misschien helemaal niet bijeen zouden kunnen passen of dat het niet kan overlopen naar verliefdheid, maar geniet vooral van wat het nu is, ook. als jullie wat meer gaan praten of naar elkaar toe groeien, dan kan het zijn dat dat wel gebeurd, uiteraard (:
    Ik denk, omdat je nog nooit dit gevoel hebt gehad, dat je ergens onbewust het gevoel had dat je na al die jaren een crush op iemand hebt, je daar ook op verliefd zou worden en dat daar de tranen van komen, omdat je ergens het idee hebt dat dat niet zo gaat komen? geen idee of het je helpt of zo. maar ga er inderdaad gewoon in mee, het komt wel op zijn pootjes terecht (:

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen