Foto bij Rotzak • Toen

Hé beste lezers,
Allereerst toch een bedankje voor de complimentjes en het groeiende aantal van jullie. Iedereen zal wel weten hoe fijn het is wanneer je waardering voor je werk ziet, en bij mij is dat ook niet anders.
Dan de eigenlijke bedoeling van mijn bericht: mijn excuses dat ik deze maandag en donderdag heb overgeslagen. Dit hoofdstuk was echt een klein ettertje en ik denk dat ik zo'n vier verschillende versies op mijn computer heb staan. Ik ben nog steeds niet echt tevreden, maar goed. Waarschijnlijk gaat het schrijven wat minder door de examens. Ik ga proberen om de achterstand in te halen, want ik wil klaar zijn voor juli, dus het activeren kan wat onregelmatiger verlopen. Dan weten jullie dat ook (: Feedback is trouwens altijd welkom, zeker bij dit en de volgende stukjes! (We zitten trouwens over de helft!)
Ik heb trouwens een klein vraagje: Hoe staat de tekst op jullie laptop/computer? Want op mijn laptop staat het gewoon, maar op de vaste pc staat het vreemd genoeg nogal irritant cursief. Als dat bij veel van jullie ook zo is, dan wil ik dat graag even veranderen. Laten jullie het me weten?

Alvast bedankt en veel groetjes,
Liesje

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Jamiezx

    Okay, hoe slecht Rotjong ook is, ik ship hem een beetje met Dave. Aangezien Dave altijd opmerkt hoe mooi zijn ogen en lippen zijn lijkt het wel alsof hij een crush op hem heeft haha.

    6 jaar geleden
  • Azriel

    Ik heb er niks op aan te merken, je hebt weer een goed stuk geschreven (:

    6 jaar geleden
  • Dillinger

    Ik vind het wel eigenaardig hoe Rotjong zijn mindgames speelt, ik denk dat jij boos bent en als jij dat niet bent ben ik het wel want we zijn vrienden.
    Dave hecht zoveel belang aan zijn vriendschap met rotjong. It's kinda endearing but I'm also like: watch out Dave :c
    Maar ik ben blij dat er een stukje is. Je hebt weer prachtig geschreven Liesje, ondanks de examens en blok c;

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen