Nou hier zijn de katten gesteriliseerd, daarnaast had de dierenarts iets in de baarmoeder van Lucky gevonden, dus het ook maar er gelijk uitgehaald. Ik kreeg een erg goed compliment, dat mijn dieren erg sterk, dapper en krachtig waren. Hij had ze een dubbele dosering moeten geven om ze onder zeil te laten zakken, en daarna nog tijdens het opereren moest hij nog een dosis geven.
Daarnaast, is het nu 2 maal daags, de komende 10 dagen beide katten hen medicatie's geven. Een erge opluchting dat ik ze beide gewoon weer terug heb, en dan moeder en dochter het beide prima overleefd hebben. Moest wel lachen, hij was wel bang voor Lucky, ze was fel, ik was de man vergeten te vertellen, dat dit de dochter is, van de kater die hij heeft moeten castreren en in laten slapen. HIHI.
Maar goed, dat wilde jullie allemaal helemaal niet weten.
Ik heb een heerlijke, hele leuke SAIL gehad, waarom, genoeg mooi mannelijk schoon!!! Sorry lezers, onder de heren hier. Kijken mag, aanraken niet, en kwijlen mag al zeker. Het waren voornamelijk russen, grieken, span jaarden, Americanen, Engelse, britten en ga zo nog maar is het rijtje af. Maar goed, heerlijk genoten, morgen nog maar is een dagje heen, want krijg maar niet genoeg van al dat mannelijk schoon. Om 15:00 uur ik heerlijk vermakend op de dijk, morgen alle visticks, zeelui uitzwaaien, want dan vertrekken alle mooie grote schepen weer voor de komende 5 jaar.
Nou, genoeg gekletst,
Jullie willen voedsel lezen.
Nou hier is jullie voedsel, enjoy it, before it's empty

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Pusheen_The_Cat

    :| jaja Molly, wie niet luisteren wil moet maar voelen
    je eigen stomme schuld verwend nest !!!!

    6 jaar geleden
  • Sarouratjex

    wow heftig hoofdstuk , snel verder

    6 jaar geleden
  • Luckey

    Zo misschien leert Molly het dan
    Flynn die zo te keer gaat!! Niet verwacht!!!
    Ze gaat uit?!
    Vraag me af hoe dat gaat aflopen ?!

    6 jaar geleden
  • Teal

    Bedoel je met combotafels comfortabel? Vind het namelijk wel een goeie variant hahaha!

    Snel verder! 😁

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen