Foto bij Not Yet Gone //2 - OO2

Geheimen worden gezien als iets taboe, iets slechts. Toch, is de waarheid dan zo zuiver, en leugens dan zo kwaad? Is het af en toe niet geoorloofd te liegen, ten goede van een ander? Is dat het wat ons mankeert? Het feit dat we onze mankementen blijven afschuiven op eeuwenoude verhalen over het goede en het kwaad, wit en zwart? Ik geloof van wel. Maar wie ben ik om tegen onze fundamentele menselijke natuur in te gaan?
Juist, niemand.

- Aine Julanne Chamberlain


Ja, Aine, onze mankementen afschuiven op verhalen is egoïstisch, tot het hypocriete toe. Toch geloof ik in het opkomen van de ochtendzon, zijn gloriën op mijn gezicht schijnend, onze enige hoop in een wereld waar wij niet opgeven. Is dat dan niet zuiver en puur? Hoeveel donkere tekortkomingen heeft de mens niet in zich geherbergd?
Maar toch zijn het die kwade mankementen die ons fouten laten maken, en van fouten leer je. In de meeste gevallen dan toch.

- Lilith Flore Echorn

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen