Foto bij Not Yet Gone //3 - OO3

De geschiedenis van Lycranie is er een van loyaliteit en trots. Ongelooflijk bloederig. De drie volkeren werden apart vaak aangevallen door wezens. Daarnaast vochten ze ook op regelmatige basis met de twee andere volkeren. Bijna was het bovenmenselijk ras uitgestorven.
De Warriors, met hun leeuwenmoed en vurige temperament. De vertegenwoordiging van alle menselijke uitingen van moed, hoe klein dan ook. Om voor elkaar op te staan, te vechten zij aan zij.
De Rangers, altijd bereid om te helpen, vertrouwelijk en eerlijk. Dodelijk en precies als het op het slagveld aankwam. Vechtend voor de natuur en als rots in de branding.
De Mazes, altijd kalm en rustig, nooit enig teken van emotie, altijd sterk omwille van het algemeen belang. Trots als hun zwakte, die meer dan eens hun sterkte bleek te zijn. Mysterieus en wijs, maar verraderlijk.

Zij vertegenwoordigen samen het menselijk ras, maar dan volmaakter.
Maar perfectie is iets zelden bereikbaar.

- Aine Julanne Chamberlain


Perfectie kan bereikt worden met het juiste evenwicht tussen intelligentie en ambitie. Loyaliteit is tot zekere hoogte nodig, maar om echt hogerop te komen, is het vermogen te misleiden onmisbaar. Was dat jou fout geweest, AIne? Vertrouwde je teveel op je reisgenoten? Of vertrouwde zij teveel op jou?

- Lilith Flore Echeron

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen