Foto bij - 164 -

- Roxanne -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Boulevard

    Lang leve Hermoine en haar Runenboek! Wat is George toch echt wel een schatje! Ik blijf erbij: hij en Roxanne zijn goals, ik hou van die twee personages! Ze zijn gewoon "perfect" samen: ze zijn inderdaad erg schattig samen, maar ook veel meer dan dat alleen. Ze vullen elkaar aan, zijn grappig samen en alles klikt gewoon! Ik denk zelfs dat ik hen nog liever bij elkaar zie dan Fred en Laura, just because George and Roxanne are so incredibly awesome together! Jup, ik ben een Reorge/Geoxanne/Ganne/Roxge/whathever their shipname is fan!
    Daarnaast hou ik trouwens ook erg veel van Luna (en vind ik dat vele mensen haar pure genius vaak vergeten, maar jij gelukkig niet!). Luna is lief en één van de allerbeste personages die Rowling ooit gecreëert heeft (of dat vind ik toch), dus ik ben je enorm dankbaar dat je haar zo mooi en juist naar voren brengt in je verhaal!
    Nu ben ik wel enorm benieuwd naar hoe het enerzijds af gaat lopen met Roxanne en haar ouders et cetera en anderzijds Draco's verhaallijn i.v.m. Tamara. Ik hoop stiekem op nog een hele hoop intriges en drama ^^
    Natuurlijk Fie! Dat is toch vanzelfsprekend? Dit was mijn allereerste fanfiction ooit en ik zal die voor de rest van mijn leven blijven koesteren!
    Ps: sorry dat ik het zo laat pas lees, ik had helemaal niet door dat er een deeltje opstond! Maar ik ben er van overtuigd dat het me gaat helpen voor mijn laatste examen morgen ;)

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen