Nieuwtjes die ik kwijt moet:
1. Ik heb een 'tea shirt' gekocht. Dus een t-shirt met een plaatje van een theezakje en de woorden 'tea shirt'. Ik vond dat nou echt een me-shirt.
2. Ik heb ontdekt dat ik best wel zoals Leo ben als ik een date heb, heb ik ontdekt. Als in: ik begin dagen van tevoren als met het plannen van outfits, verander daarin meerdere keren van gedachten en wordt al zenuwachtig en vraag me af of het wel een goed idee is. Maar mijn date ging zowel beter als minder goed dan die van Leo (ik stootte geen glazen om, maar er kwam geen tweede date).
3. Ik ben toegelaten op de master 'Cognitive neuroscience' waar ik (als alles gaat zoals gepland) komend studiejaar mee begin, wat inhoudt dat ik eigenlijk een beetje hetzelfde ga doen als Leo (zij studeert Neuroscience and Cognition) wat ergens wel ironisch is, omdat ik deze studie voor Leo heb gekozen omdat het a) interessant, geleerd, ingewikkeld en intelligent klonk, en b) ik een studie voor Leo wilde kiezen die ik zelf niet ging doen, omdat personages op je moeten lijken, wil je je goed in ze in kunnen leven, maar niet hetzelfde moeten niet hetzelfde zijn als jij. En nu ga ik toch bijna hetzelfde doen. Maar ach, gelukkig moet ik ook een deel van mezelf in Hamlet stoppen, dus kan Leo niet in alles op me lijken.
Dit hoofdstukje is kort, maar ik hoop dat jullie het leuk vinden! (:

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Selenophile

    :D
    (Je nieuw shirt klinkt fantastisch haha)

    5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen