Foto bij 23

Ryan keek weer naar Desireé die hem vragend aan keek. "Ken je hem ?" "Yes" zuchtend liet Ryan zijn hoofd hangen kijkend naar de zwarte bar, zwart en glad en spik en span. Ryan keek naar zijn reflectie hij zag zijn gezicht verborgen achter een masker ,dat zo veel vrijheid geeft maar ook zo veel lasten.

het optreden ging goed, meerdere malen vroeg het publiek hem zijn mask af te doen, wat hij natuurlijk niet deed. onderweg naar huis hield hij zijn masker op omdat hij wist dat zijn vrienden op stap waren. niet veel later zag hij ze al lopen en ze waren nog niet dronken, verbaast keek hij naar Jethro die met zijn vrienden richting een bankje zagen lopen. al snel riepen ze onverstaanbare dingen, dus toch dronken ?Ryan liep met de fiets aan de hand naar het jolige groepje.
"Hey how are you ?" "Gooooed hoor, en met jou dan gastie ?" "oright" "zullen we vriendjes worden" vroeg Thymen die zich aan Jethro vast klampte als een rost in de branding. "you've got no idea" Ryn schudden zijn hoofd en terwijl hij die 180 grade draaide zag hij haar, jungle book girl. al snel liep hij weg van het groepje waar hij altijd stond no matter what en liep bijna rennend naar het meisje met die fel groene ogen. met stukjes bruin en geel, goud, zilver. "heaya" hij realiseerde zich dat hij er eng uitzag dus zwaaide hij erbij. het meisje moest lachen en stond stil, "en wie ben jij dan ?" "ik.. uhm ..."- "Het zou me niets verbazen als jij net een bank had beroofd" een kleine knipoog waarnaar ze haar hand uitstak. "Ik ben Maddison" "aangenaam" mompelend keek hij haar aan, hopend dat ze het had gehoord en aan de andere kant hopend dat ze het niet had herkend. "Ik heb alles over jou gehoord, jammer genoeg heb ik je alleen niet gezien, tot nu toe dan" "Oright.. thanks?" "No problem little boy" ze liep weg, en ook ryan vervolgde zijn reis naar huis.

eenmaal thuis opende hij zijn mobieltje, 1 sms ontvangen ;
aan : Ry
verstuurt door : Maddy
onderwerp : vraagje
heey zullen we zo meteen langs de mask gaan ? of had je trainen vanavond ?
ik hoor het wel, als je antwoord tussen haakjes nee is (6) dan wil ik morgen met je afspreken om 12uur bij de albert heijn.
jwz, tzvw
Maddy

daarom was ze alleen, Ryan rolde zich op en hield met beide handen zijn mobieltje vast. kijkend naar die mooie foto die zo typisch bij haar paste. natuur, zittend in/op het raam, jungle book.
het licht viel erg mooi in haar gezicht, met die reflectie van het raam leek het net een model.
hij begon iets te voelen, maar was dat genoeg?
kon hij een relatie hebben met iemand terwijl hij ook Mask was ?

you're my Mississippi prinses your my calafornia queen !

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen