Ik heb de penne à la Hamlet zoals die in het hoofdstuk beschreven staat nog nooit zelf klaargemaakt moet ik toegeven, maar dat heb ook expres gedaan zodat het penne à la Hamlet en niet penne à la Charlotte zou zijn (mijn persoonlijke favoriete pastarecept is met aubergine en paprika en tomatensaus). Maar probeer het vooral eens op deze manier, zou ik zeggen ^^

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • tubbietoost

    Okay dit is echt heel romantisch ^^ Ik zit hier nu echt met een glimlach op mijn gezicht!

    6 jaar geleden
  • Selenophile

    Story time: ik vraag me al weken af wat de verdwenen link naar een site op mijn telefoon is wanneer ik de Internet-app nodig. Ik ben er vijf minuten geleden achter gekomen dat dat quizlet was. Thank God, want je maakt mijn vervelende hoorcollege draaglijker (:
    (Ik begin zo het gevoel te krijgen dat veel van jouw hoofdstukken de gebeurtenissen in mijn leven draaglijker maken haha.)

    6 jaar geleden
    • BlueJays

      Ahw, dit is zo leuk/lief! Ik ben blij dat ik een steentje heb kunnen bijdragen aan het iets dragelijker maken van je vervelende hoorcollege ^^

      6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen