Foto bij - 166 -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Boulevard

    Kleine elementen maken verhalen nog dieper, breder en rijker! Die kleine dingen zorgen er bij mij steeds voor dat een verhaal nog meer diepgang krijgt, dus ik ben enorm blij dat je zulke dingen erin steekt!
    Oh, ik kon de eerste paragraaf bijna niet lezen, naalden zijn mijn absolute grootste angst en er zelfs enkel over lezen (of horen) is genoeg om mijn maag te laten omdraain ^^ Dus ik ben erg blij dat Laura er ook niet zo opgesteld is, maar gelukkig niet moet huilen telkens ze een spuit moet krijgen (iets waar ik spijtig genoeg wel ervaring mee heb, haha!).
    Oh ik weet dat ik het al duizend keer gezegd heb, maar ik hou van de manier waarop je de relatie tussen Roxanne en Draco beschrijft, hij is zo betekenisvol! Ik begrijp je trouwens helemaal wat je bedoelt ivm Draco, hij is een groot personage, maar langs de andere kant - omdat het verhaal zich inderdaad afspeelt door Harry's mindset - worden er vele zaken niet aangehaald rond Draco; je kan hem zoveel meer diepgang geven! Dat is ook één van de redenen dat ik zoveel hou van J.K.'s wereld: je kan er nog steeds dingen aan toevoegen zonder het echte verhaal te verliezen - haar personages leven! Plus aangezien Harry zo oblivious is voor alles kan het zeker zijn dat x aantal zaken die fanfic auteurs verzinnen etc. nog wel best waar kunnen zijn ^^

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen