MISSING


EMMA ARAMINTA WRIGHT
      Op woensdag 12 augustus is Emma Araminta Wright voor het laatst gezien in de lokale bar, genaamd Jelly Beer, gelegen in het centrum. Blijkbaar heeft ze om 01u00 lokale tijd de bar verlaten. Sindsdien heeft niemand nog iets van haar gehoord. Getuigen beweren dat de jongedame geen gezelschap bij haar had. Blijkbaar had Emma wel een korte discussie met een onbekende man, vast een toerist. Als iemand hier iets meer over weet, gelieve deze informatie dan zo snel mogelijk te melden aan een van onze politiemannen. Bedankt op voorhand.

      Op de nacht van haar verdwijning droeg Emma de kleren die te zien zijn op de foto met daaronder zwarte korte laarsjes. Zoals gewoonlijk had ze haar gouden ketting aan met een klein hangertje eraan in de vorm van een madeliefje. Haar haren waren keurig gevlochten en ze had een zwart lederen tasje bij. Al meerdere malen hebben we telefonisch contact proberen op te nemen met Emma, maar het lijkt alsof haar toestel is uitgeschakeld.

      Wij nemen dit onderzoek uiterst serieus. Dit betekent dan ook dat we valse getuigenissen of geruchten kunnen missen als kiespijn. Gelieve de familie Wright niet te bestoken met allerlei vragen. Gun hen even wat ruimte in deze moeilijke tijden. Dat zal ten zeerste gewaardeerd worden. Als u toch een boodschap wil nalaten voor de Wright familie of gewoon uw steun wil betuigen , dan kan u gerust een brief afgeven aan het commissariaat. Dan bezorgen wij het zo snel mogelijk aan het hoofd van de familie Wright.

      Ook willen wij nog vermelden dat er nog geen reden is tot paniek. Er zijn namelijk al geruchten over het feit dat het zou gaan om een seriemoordenaar. Dit is nonsens. Het onderzoek is nog volop bezig en er is tot nu toe nog geen sprake van gewelddadigheid. Wij verzoeken het volk dan ook om roddels zoals deze voor zichzelf te houden.

IF YOU SAW HER, PLEASE CONTACT THE POLICE AS SOON AS POSSIBLE

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen