Foto bij What Did You Nikita?!

Naminé Pov

O-nee! Nikita wat was je nu weer aan het doen. Iedereen kijkt Nikita op verschillende manieren aan. Maar de meesten kijken haar afkeurend aan. Ik kijk even achterom en zag ook Tom en zijn vriend staan. Ai, die ziet er ook niet te best uit. En toen kwam de knaller nog. Marco kwam naar buiten.
'Wat is hier allemaal gebeurd?!' buldert hij boos, terwijl hij verschillende blikken werpt op de mensen. Ook dus op de gewonde stalker(?) en Tom en zijn vriend. De tranen die in Nikita haar ogen stonden begonnen langzaam hun weg naar beneden te vinden. Langzaam één voor één rollen ze naar beneden. Ik kan dit niet aan zien. Nikita is een sterk iemand, Nikita huilt niet. En dit was absoluut allemaal niet haar schuld! Ons leven is gewoon in een heel korte tijd compleet op zijn kop gezet!
'Nou?!' vraagt Marco toen hij nog steeds geen antwoord kreeg. Allemaal mensen beginnen ineens door elkaar te praten. Praten was misschien niet het goede woord. Schreeuwen was een betere keuze! Ondertussen beginnen mensen met wijzen. Allemaal wijzen ze naar Nikita.
'Hou allemaal jullie bek nou eens!' schreeuw ik woedend. Iedereen kijkt me verbaast aan. Zelfs Nikita kijkt verbaast door haar tranen heen.
'Jullie snappen er allemaal helemaal niks van!' ga ik verder terwijl ik naar Nikita loop.
'Zoek eerst maar uit wat er aan de hand is, voordat je gaat oordelen!' Ik pak Nikita haar hand en loop weg. Weg naar huis. Of waren we met de auto? Ach wat boeit dat nou. We moeten eest hier maar eens weg!

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen