Foto bij Hoofdstuk Negenenvijftig - Aftermath



Whatsuuuup y'all heard of elf on the shelf now get ready for... for... de nieuwe complete soundtrack van Omdat Ze Mijn Zus Is... hehe. Zonder deze nummers was dit verhaal nooit geweest was het was, omdat ik altijd super erg geïnspireerd wordt door muziek.

Special thanks to:
Broken Crown - Mumford and Sons
Zemlja - EKV
Come Over - Carly Paradis

Ook al is iedere component van de playlist nauwkeurig uitgekozen, zijn dat echt de drie main tracks. Zonder deze nummers had deze story echt nooit kunnen gebeuren, no joke.

En oh ja, little secret: herschrijvingen zijn van start! Ik zit nu in Rome voor 3 maanden, waar ik eindelijk weer nieuwe tijd, moeite en inspiratie vind om echt iets van dit verhaal te maken. Ik ben er twee jaar (bijna drie jaar) geleden mee begonnen en cringe soms echt van schrijfstijl en flaws in de verhaallijn, dus werk er nu super hard aan om het tot echt iets moois te maken. Zodra ik op Quizlet het verhaal heb afgerond, zal ik de herschrijvingen posten. Ik weet nog niet zeker of ik daarvoor een nieuwe story aan ga maken of in deze alle hoofdstukken inactiveer... Wat hebben jullie liever?

Groetjes c:

(cover in playlist gemaakt door Cordero)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Heronwhale

    Ana ik kom je redden, ik zal dimitri afleiden door de macarena te doen en dan kun je wegrennen. Deal?
    ik weet niet hoe drastisch je de hoofdstukken gaat veranderen maar anders kun je ze gewoon hier in veranderen denk ik xD

    6 jaar geleden
    • Shireen

      Nou heuuuul drastisch, omdat ik het deze keer meer in boekvorm ga opschrijven, het eerste hoofdstuk daaruit is al 2,600 woorden ipv rond de 600 en bestaat in de originele versie überhaupt niet :p er zullen nieuwe delen aan het verhaal bijkomen maar er zal ook veel geschrapt worden enz.

      6 jaar geleden
    • Heronwhale

      Ohw XD in dat geval zou ik het denk ik in een nieuw verhaal zetten :P

      6 jaar geleden
  • xxJennyxx

    Arme ana

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen