Foto bij 4. Een foto misschien?

Ik doe het gordijn van het pashokje open en ga wat sensueel in de deuropening staan. Weer die glimlach op zijn gezicht en zijn lippen vormen het woord 'mooi'. "Dankje" zeg ik. Hij gebaart weer dichterbij te komen. Ik doe dat en leun voorover om hem een kus te geven. Hij gaat ook naar voren en net voordat de lippen elkaar raken, ga ik weer overeind staan. Ik glimlach.
"Waarom deed je dat?" vraagt hij en ik steek mijn tong uit. "Je vind hem mooi dus?" vraag ik voor ik terug wil lopen. "Ik had het over jou, ik zei niets over de kleding." zegt hij en mijn hart laat een toon overslaan. "Je bent lief" zeg ik en geef hem ditmaal echt een zoen. "Ik vind hem prachtig" zegt hij als ik weer wegloop. Ik hem nu mijn derde setje in mijn handen, ook deze zijn zwart. Deze is wel versiert op een hele elegante manier. Terwijl ik hem aantrek, hoor ik gestoei. Dan hoor ik Bill stem "Blijf vooral daar". Wat is er aan de hand?

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen