Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Basim

    Van harte gefeliciteerd met het afronden van je eerste verhaal! Je mag er trots op zijn!
    Ik heb er dan ook zeer van genoten, al was ik meer iemand die lang niet las en dan opeens heel veel, haha.

    6 jaar geleden
    • Catmint

      Bedankt c:

      6 jaar geleden
  • katl1

    ik ben dan misschien niet altijd de meest enthousiaste reageerder - mijn excuses daarvoor ;-) - maar ik wil toch ook even zeggen dat ik iedere keer wel super blij was als ik weer een nieuw hoofdstukje in mijn inbox zag verschijnen! Het was echt een super goed verhaal!!!

    6 jaar geleden
    • Catmint

      Ik was ook iedere keer blij dat ik een melding kreeg van jouw reactie. Ook al is het maar een Snel verder!, het is motiverender dan helemaal niks en ik vind het oprecht leuk om motivatie van lezers te krijgen hoe klein het ook is c: Echt heel erg bedankt!

      6 jaar geleden
  • Butterflygirl

    Ten eerste: OMG ZE MENTIONED ME!!
    Ten tweede: Ik vroeg me ook direct na de epiloog af of er een vervolg kwam het was idd een open einde
    Ten derde: Ik heb eerlijk gezegd niet veel van die zogenoemde cliches gemerkt. Ik vond het een supergoed verhaal en snap echt niet dat je maar zo weinig lezers heb bereikt op Q (aantwl kudo's eigenlijk). Ik heb zwaar respect voor je originaliteit, want man man man wat heb jij dit goed uitgedacht zeg. Nieuwe landen, nieuwe wereld, nieuwe jaartellingen, zelfs hele koningshuizen bij elkaar gefantaseerd. Ik heb echt zwaar respect voor je, want ik weet hoe moeilijk het is. Ik ben namelijk ook aan een verhaal begonnen maar zit bij hoofdstuk 2 al vast😂 komt doordat ik alles anders wil noemen en nieuwe dingen wil bedenken (dieren enzo) maar het mislukt een beetje hahaha)

    Maar genoeg over mij. Ik kan niet wachten op jouw volgende verhalen! Liefs, Andrea

    6 jaar geleden
    • Catmint

      Ten eerste: Je hebt me gemotiveerd en geholpen dingen beter uit te leggen en daar verdien je gewoon een bedankje voor ^^
      Ten tweede: Het vervolg gaat wel echt een tijdje duren, vooral het uitdenken en ik heb inmiddels alweer 3 nieuwe ideeën die ik wel echt graag uit wil werken, maar wees niet bang, het zal ooit verschijnen.
      Ten derde: Superbedankt voor het compliment. Ik vond zelf dat er een aantal clichés in zaten en dat het soms echt heel langzaam ging, maar dat is als lezer misschien anders. Het heeft ook even geduurd voordat ik al die namen bij elkaar had.
      Voor je eigen verhaal: ik raad aan om te beginnen met bekende dieren. Ik wilde ook allemaal nieuwe dieren, maar dan moet je ook uit gaan leggen hoe alles eruit ziet, dus als je het kan uitleggen aan de hand van bestaande dieren is dat makkelijker. Zo had ik de kornindi's bedacht, wat eigenlijk de nieuwe paarden moesten worden, maar heb uiteindelijk toch gekozen om paarden te gebruiken. Mocht je hulp nodig hebben, mijn PB staat altijd open.

      Nogmaals bedankt voor je lieve reacties!

      Liefs, Maxime.

      6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen