Foto bij 071 - Dangerous

Lange tijd niet gezien, school is druk en het zal druk blijven. Met de examens in zicht van ons beiden zal het ook zo blijven. We hebben eigenlijk een hele buffer met hoofdstukken, maar voornamelijk vergeten we gewoon te activeren. Omdat het erg druk is en persoonlijk heb ik niet echt het idee dat iemand het verhaal leest? Ik bedoel elk hoofdstukje nul reacties. Maar tegelijkertijd zie ik wel de lezers en zie ik de onverwachte kudoos en daar ben ik heel blij mee. Ik vind het gewoon jammer dat we zo weinig uploaden om jullie blij te maken. Maar heb hier dan een leuk hoofdstukje! :)

Als je meer kunstwerken wilt zien van Zenras/Nero en Amras, Yarea helaas niet :( ga dan naar de volgende link: https://www.deviantart.com/farosamor/favourites/74728304/Made-for-me-D
Daar zitten er een hoop tussen. Je kan ook op mijn profiel kijken voor meer tekeningen.

Btw: Omg dat plaatje past best wel heftig goed bij dit stuk :D Maar goed enjoy!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Allmilla

    Ik lees nog hoor! :) Ik ben gewoon niet al te goed in reacties geven, vandaar... :X Ik vind dit echt een goed verhaal, hopelijk komt er nog een hoofdstuk (zodat ik me wat kan afleiden van het blokken voor de examens... oeps (A) )!

    5 jaar geleden
    • NiareNero

      Leuk om te horen dat je het nog leest ;) :D We doen ons best om weer goed te gaan uploaden ^-^

      5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen