Foto bij Truth or dare

tips altijd welkom, als je een eigen verhaaldeel wilt mag je het altijd onder de reacties zetten!

“Jadeeeeee” roept louis in mijn oor. “Lou ik hoef niet doof hoor” grinnik ik. “ik verveel me” zucht hij. “Dan moet je iets doen” “Kom WIJ gaan shoppen!” als ik nu niet doof ben weet ik het niet meer. “Lou neehee, ik ben lui” zeg ik met een pruillipje. “Dan doen we het zo” en opeens voel ik me in de lucht zweven. “louis neee laat me los hahaha ik ben net een vogel woeehoee” gier ik het lachend uit van plezier, hij houd mij boven zijn hoofd vast. “super tommooo!” “ik ga alleen mee als we gaan shoppen in ons onesie” “DEAL”. Hij laat me los en we rennen naar boven en kijken in mijn kast. “Deze doe ik aan!” roept louis. Hij pakt een onesie van een aap. “Ik pak deze” gil ik. “Mijn mooie schattige unicorn.”

Even later lopen we in het stad. Louis kan net als een vrouw shoppen, hij wilt elke winkel binnen. “Jade, kom daar gaan we binnen.” Ik kijk rond en zie dat we in een winkel met lingerie. “ooh, lou meen je dat” lach ik. “jaaaaaa” zegt hij met een doodserieuse gezicht. “Nooit dat ik met jou ga bespreken welke lingerie ik aan moet doen, je bent mijn vriendje niet” lach ik. “pleassss” zegt hij met puppyogen en een pruillipje. “Nee louis, en nu gaan we terug naar buiten want ik wil een ijsje” lach ik

Na een hele middag geshopt te hebben hebben komen we thuis. “Oh hey boys wat doen jullie hier?’ vraag ik als ik Liam, Harry en niall op de bank zie zitten. “zijn wij niet welkom dan?’ Lacht Harry. ‘Hahaha natuurlijk wel maar ik ga eerst eventjes mijn kleren weghangen, en ik loop de trap op met mijn 5 zakken. Ik gooi al mijn zakken leeg op men bed tot ik opeens iemand op mijn bed hoor springen, typische actie van onze ier. ‘Niall rustig aan spastje’ lach ik. ‘nou rustig hoor jongedame ik wou je alleen maar komen helpen uitpakken’ hij kijkt me beledigend aan maar schiet daarna in de lach. ‘jij en helpen? pleas ni laat me niet lachen’ lach ik. ‘oke oke, je hebt gelijk’ lacht niall ‘Ik kwam vragen of je meedoet met truth or dare’ ‘met of zonder drank?’ vraag ik. Hij lacht ‘natuurlijk met drank’ ‘oke ik kom er zo aan’ zeg ik als ik mijn laatste kledingstuk in mijn kast.

‘wie het laatste in de zetel zit is een sukkel!’ roep ik lachend samen lopen we snel naar beneden. ‘Oh valsspeler!’ roept hij, hij loopt voor me en ik ben zo slim dat ik hem duw zodat hij van de laatste tredes van de trap valt, maar hij trekt me mee. Ik val recht op hem, ik kijk in recht in zijn felblauwe ogen, dan schieten we samen in de lach. Ik klim omhoog. ‘Kom nialler de rest wacht op ons’ lach ik als ik zie dat niall op de grond blijft liggen ‘nah ik lig goed’ ‘nou dan maar op mijn manier’ grinnik ik. ‘NEE ik sta al recht’ roept hij snel ‘Dacht ik al’ lach ik. als we in de living zijn zien we allemaal drank op tafel liggen. Ik laat me vallen op harry zijn schoot en knuffel hem. Hij schiet in de lach ‘heb je me zo hard gemist toch kleintje’. ‘niet echt, ik wou gewoon even aandacht hebben’ zeg ik met een lieve glimlach, Harry lacht even waardoor zijn schattige kuiltjes in zijn wangen tevoorschijn komen.

We gaan allemaal in een kring zitten, en beginnen met het spel. ‘Ik begin Liam truth or dare’ roept louis. ‘truth’ grinnikt hij. ‘mietjeee’ roep ik en niall tergelijk, ik draai me om naar hem. ‘Wohoow girlspower’ roep ik lachend. Niall kijkt me beledigend aan, maar schiet rap in de lach. ‘Met wie heb je het laatste gekust’ vraagt Louis, en wiebelt even met zijn wenkbrauwen. ‘een random meisje uit de club gisteren’ grinnikt liam, en draait zijn hoofd richting mij ‘Jadeee truth or dare’ ‘Uhm, DAREE’ ‘meng allerlei saussen door elkaar en eet het op.’ ‘IK PAS’ roep ik direct. Lou geeft me shotjes die ik opdrink. kies ik harry. Hij gaat voor dare, ik kijk hem met een pedoface aan. ‘uhm slechte keuze denk ik’ lach hij nerveus. Vanbinnen lach ik me rot maar ik hou me nog net in. ‘bel aan bij de buren in je onderbroek en vraag of ze een condoom hebben’ iedereen begin te lachen behalve Harry. hij kijkt een beetje hopeloos om zich heen, maar ik weet dat hij het stiekem toch grappig vind. Hij kleed hem uit tot in zijn onderbroek en gaat naar buiten. Als hij terug binnen is smijt hij de condoom naar mijn hoofd. ‘kom zullen we de condoom gebruiken’ vraag hij lachend aan me, en wiebelt met zijn wenkbrauwen. ‘IEUW NEEH HAHAHAH’ als we na 5min uitgelachen zijn spelen we nog verder.

Het is al nacht en iedereen is ondertussen al dronken. Liam en louis zijn trouwens ook al inslaap gevallen in de zetel, we besluiten ze maar te laten liggen. Ze slapen wel schattig moet ik toegeven. Ik en Niall en Harry besluiten dan ook maar te gaan slapen. We lopen naar boven, ‘Slaapwel boyssss’ giegel ik nog ze lachen en mompelen iets terug dat moet lijken op ‘slaapwel.’ Ik grinnik een beetje, het was echt een leuk dagje vandaag. Denkend aan vandaag val ik langzaam inslaap.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen