||Serena Faith Young

'Wat moet je vertellen over het inprenten?' vraag ik direct met opgetrokken wenkbrauwen. Ik forceer mijn gezicht in een frons en ik wurm me uit Jakes armen. Ik draai me om, zodat ik Jake aan kan kijken, maar hij ontwijkt zorgvuldig mijn blik. Ik hoop zo ontzettend dat hij niet op een of ander meisje is ingeprent. Oh mijn, wat ben ik ontzettend egoïstisch.
      Jake kijkt met een nerveuze glimlach op. 'Ik heb zelf op een meisje ingeprent.'
      Daar waren ze, de woorden die ik absoluut niet wilde horen. Ik voel hoe mijn hart breekt en hoewel ik het liefst weg wil rennen, probeer ik hem zo enthousiast als mogelijk aan te kijken. 'Serieus? Op wie?'
      Jake lijkt nu wat meer te ontspannen. 'Op het mooiste, meest zorgzame, behulpzame en liefste meisje ooit.' Hoe meer hij over verteld, hoe groter zijn glimlach wordt en hoe meer zijn ogen lijken te twinkelen.
      Ik heb nooit geweten dat ik zo jaloers kan worden op een persoon, ondanks dat ik dat hele meisje niet ken. Maar aan de andere kant, als ze Jake zo laat stralen, misschien is ze het dan wel waard om Jakes vriendin te zijn.
      'Oh ja, ze is er echt slecht in om haar jaloezie te verbergen, maar ik vind het wel schattig,' zegt Jake met een knipoog.
      Mijn hart begint te fladderen en direct kan ik mezelf wel een schop onder mijn kont geven. Als mijn lichaam zo blijft reageren op het minste geringste van Jake, dan betwijfel ik of ik überhaupt wel vrienden met hem kan blijven. Mijn god, wat ongemakkelijk.
      'Aha, ik dacht al dat ze perfect was,' lach ik als een boer met kiespijn.
      Jake grijnst een scheve grijns en hij schuift zo subtiel als mogelijk - helemaal niet subtiel dus - naar mij toe. Ik wend mijn blik af naar mijn friemelende vingers, maar Jake duwt met zijn vingers mijn kin omhoog, waardoor ik wel verplicht wordt om hem aan te kijken. Voor een moment sta ik mezelf toe om in zijn ogen te verdrinken. Die ontzettend mooie ogen, waar ik eeuwig in zou kunnen staren.
      'Jij bent mijn inprent, Serry,' fluistert Jake glimlachend. Hij leunt met zijn voorhoofd tegen de mijne en nog geen seconde later voel ik zijn warme lippen op de mijne terecht komen.
      Een bom van vlinders gaat in mijn buik af en het lijkt wel alsof er overal in mijn lichaam vuurwerk af gestoken wordt. Mijn knieën knikken, net zoals een prinses uit een romantische Disneyfilm en dat is ook hoe ik me voel. Als een prinses die eindelijk wordt gekust door haar prins. Prins Jake.
      Ik leg mijn ruwe hand tegen Jakes wang en trek me langzaam terug uit de kus. Ik voel dat mijn wangen gloeien, maar ik durf Jake in zijn ogen aan te kijken zonder er een random feit uit te gooien. Vervolgens grinnik ik zachtjes.
      'Ik vatte de hint echt niet,' lach ik zachtjes.
      Jake gooit zijn hoofd in zijn nek en laat een schaterlach horen. Hij trekt me tegen zijn warme torso en ik geniet van de trillingen die hij maakt door zijn gelach.
      'Dat was te merken, ja,' lacht hij geamuseerd.

Reageer (4)

  • Slughorn

    Nawh cute (:

    6 jaar geleden
  • XHeroes

    BOEM! Hier wachte we op Amber, hier hebben we op gewacht

    6 jaar geleden
  • Butterflygirl

    Sake, jerry, serake, jaser...

    6 jaar geleden
  • Butterflygirl

    Aaawh cuteee

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen