Foto bij Character Bios

Hieronder staan alle personages vermeld die meedoen in deze Story met daarbij een kleine beschrijving.

Sagittarius (ik-persoon) is een van de dertien sterrenbeelden van de westerse groep en is het sterrenbeeld boogschutter. Hij is in het bezit van het machtigste wapen genaamd de vergiftigde pijl. Zijn beschermer is overleden in het laatste gevecht tegen de duisternis en heette Jason. Element: vuur.

Virgo is een van de dertien sterrenbeelden van de westerse groep en is het sterrenbeeld maagd. Ze heeft een beschermster genaamd Robijn. In haar sterrenbeeld vorm heeft ze twee reusachtige witte vleugels die uit haar rug komen. Element: Aarde

Gemini en Gemini zijn een van de dertien sterrenbeelden van de westerse groep en zijn het sterrenbeeld tweeling. Het zijn twee jongens die sprekend op elkaar lijken. Ze hebben een beschermer genaamd Robert. Element: lucht

Pisces is een van de dertien sterrenbeelden van de westerse groep en is het sterrenbeeld vis. Ze heeft een beschermster genaamd Karin. In haar sterrenbeeld vorm heeft ze een grote staart vanuit haar rug lopen. Element: water.

Aries is een van de dertien sterrenbeelden van de westerse groep en is het sterrenbeeld ram. Hij heeft een beschermer genaamd Nelson. In zijn sterrenbeeld vorm heeft hij twee gekrulde hoorns op zijn hoofd. Element: vuur.

Libra is een van de dertien sterrenbeelden van de westerse groep en is het sterrenbeeld weegschaal. Ze heeft een relatie met Leo en heeft een beschermer genaamd Zoey. In haar sterrenbeeld vorm heeft ze twee loden vuisten. Element: lucht.

Scorpius is een van de dertien sterrenbeelden en is het sterrenbeeld schorpioen. Na het overlijden van Leo, heeft hij Luigi als nieuwe beschermer. In zijn sterrenbeeld vorm heeft hij een grote schorpioenstaart en twee scharen. Element: water.

Draconem is een van de twaalf sterrenbeelden van de oosterse groep en is het sterrenbeeld draak.

Tigris is een van de twaalf sterrenbeelden van de oosterse groep en is het sterrenbeeld tijger.

Caligas is een van de twaalf sterrenbeelden van de oosterse groep en is het sterrenbeeld slang.

Cane is een van de twaalf sterrenbeelden van de oosterse groep en is het sterrenbeeld hond.

Equus is een van de twaalf sterrenbeelden van de oosterse groep en is het sterrenbeeld paard.

Simia is een van de twaalf sterrenbeelden van de oosterse groep en is het sterrenbeeld aap.

Arcomma is de grote leider van de ecliptianen. Hij is vermoord nog voor de grote strijd met de slangendragers door de 5 beschermers van Ophiuchus. Hij zal enkel en alleen in dit deel voorkomen als geest in de dromen van de sterrenbeelden. Ook zal er vaak naar hem terug gelinkt worden.

Yin en Yang zijn de grote leiders ven de seres en regeren op dit moment over de oosterse sterrenbeelden en de ecliptianen. Ze denken dat ze de vergiftigde pijl hebben maar door een list van Sagittarius, hebben ze een vervalst exemplaar.

Enora en Helena zijn de twee leidsters van de ecliptianen en zijn de twee sterkste magiërs. Ze hebben beide wit haar en regeren over de ecliptianen. Ze geven de sterrenbeelden altijd goede raad en helpen de sterrenbeelden bij de zoektocht naar het 13e sterrenbeeld.

Simon en Siera zijn twee ecliptianen die veel betekenden voor de 13 sterrenbeelden in het gevecht tegen de duisternis. Ze werkten beide in de ziekenvleugel van het paleis en zijn medisch geschoold. Zo gauw een van de ecliptianen gewond is, wordt hij of zij verzorgd door hun. Ook zijn het twee fantastische magiërs.

Stella, Irma en Vera zijn drie ecliptianen en zijn de zussen van Siera.
Charles en Youri zijn twee ecliptianen en zijn de broers van Siera.
Yvonne en Dave zijn twee ecliptianen en zijn de ouders van Siera.

Ecliptianen zijn het goede volk en de aanhangers van de 13 sterrenbeelden. Ze kennen magiërs, die vechten met witte vuurstralen en normale mensen die vechten met wapens. Ze namen het duizenden jaren op tegen de duisternis maar hebben nu eindelijk rust.

Seres zijn de aanhangers van de oosterse sterrenbeelden en worden geregeerd door Yin en Yang. Ze vechten met rode vuurstralen en hebben lange lichtbruine gewaden aan.

Dit zijn alle sterrenbeelden die overleden zijn: Aquarius, Capricornus, Ophiuchus, Taurus, Cancer, Scorpius en de andere 6 sterrenbeelden van de oosterse groep, maar daar wordt nooit over gesproken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen