Foto bij 37. Fear. Fight. Free.

“No not the air plain but the buti killed him” ~ Kin Kong finder

RITA
Flashbake

‘we zijn beste vierdinen’ en iknik. Want Wietske heeft gelijk.

Weer nu

Maar ze heeft geen gelijk meer want het is een heel rare weest geweest en en ik zit nu in de school banken met mijn pen en der is geen Wietske.
En geen Dries ook niet ik denk dat ze weg blijven nu ze weg zijn en ik heb tranen want ik ben boos maar mis ze ook.

Flasbhack

‘ik ben je mam en ik houd van je a ga goed voor jezorgen’

Weer nu

ik heb wel de mam van me maar ik weet niet hoe goed ik haar vindt.
De dip word groter want ik bedenk me dat ze me gewoon naar de school banken en mijn pen heeft gestuurt terwijl ik met men vader wilde praten.
Nou ja ik ga maar tobben want ik wil me niet dik maken maar het gebeurt voor ik erg erg in heb. Ik zucht.

Flashbach

‘Svan pov ik heb vlinders over Rita’

Weer nu

Maar bleijkbaar niet ech want waarar is hij nu dan? Waarara is Svan de Kelder de jongen die we smakten samen toen we nog dachten dat het allemaal goed zou komen want we zou den de viredinen van mij en hem ook een beetje want maar het was een soort zus eentje en de ander kende hij niet maar ik weet zeker dat hij Dreis leuk zou vinden en het zou avontuur zijn maar nu? Svan is gewoon verhoepelt en ik wet niet waar op.
Ik zucht nog een keer.
‘Heee waarom zucht je nou” vragt de Ler aar kwaad. Idreen kijkt me aan.
“d;t is heel belangreke stof en je moet wel over anders ga je dom zijn en dat wil je niet dan kom je nog tererg in een kelder ofso. Ze’gt hij en hij wijst me aan met een krijtje.
“ik mis mijn veriendennen! Roep ik en “al is ze eigerlijk niet meer mijn vriendin want ze zou noit zo maar weg gaan en al is ze mieschien ver ontvoerts door viespukken ik mis der toch en Dries ook!” de lerar is even stil.
“dan’ zegt hij: “ja ik zie dat je in een dip zit en je maakt je veel dik dat hoor ik ook want je zucht en zo. Ik snap het wel je waren ook beste van het begin en dat is sneu maar ik wil dat je op let! Anders wordjij ook nog gekitnapt want ze zoeken veel domme kinderen altijd. En” je wilt toch niet zeggen dat Wietske en Dries dom zijn? Zo!” en
“U!” roept de leraar en hij gooit zijnkrijtje zo hard dat het brekt op mijn tafel en iksta op en loop door de deur ui. Ik heb het gehad. Ik ga mijn vriendinnen zoeken! En nu echt!
Maar dan wordt ik opmen schouder getikt “hoi eik, ben Sylvia maar je bent dit vergeten’ en ik krijg mijn pen. Bedankt, ik ben Rita
“Ja hahaaha’ zegt ze en we lopen samen het lokaal uit.

SCHORK POV

Ik droom en in mijn dorom zie ik alle maal krabben en kinderen en kiezels en een grote vlam en ik weet dat er iets niet in de steel zit maar hoe?
Ikdenk ik wordt wakker dus ik doe het en zie de agen ten van Theo en Amber de Kelder van de politie van Dipjedip dat is het dorp bij me staan.
“Dag Schork, zegt de politie man Theo de De tective De Rand.’ Ik heb slecht nieu’ws want je bent iets kwijt gerakt bij de chresh en ik schrik.
Wat! Maar hij lacht en schudt zijn hele hoofd vant ik heb men baard nog.
‘het is je been’ en nu heb ik een houten poot.
“men docvhter,” zeg ik en Theo knikt.
“Die is hier niks aan de ahdn ze zit gewoon op school.’
‘En WIETSKE?!’ vraag ik? “WIETSKE HAYES!?”
ja die hebben we ook naar school gestuurt alles is op zen pootejs tererg gekomen net als een kat zegt hij REactieS?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen