Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • GossipGirl21

    Oe spannend.

    5 jaar geleden
  • Efflorescence

    Poeh. Het heeft even mogen duren, maar eindelijk heb ik dan de tijd gevonden om alles bij te lezen. Jeetje, wat een avontuur laat je Feline doormaken. Wat spijtig om te lezen dat ze uit elkaar zijn. Ik maakte me ook wel zorgen om de onzekere gedachten van Feline. Ze zou echt moeten stoppen zichzelf te vergelijken met anderen. Ik vraag me af of Harry door heeft gehad dat Feline zichzelf zo onzeker voelde in hun relatief korte relatie. Alhoewel, als Feline niets zegt, dan wordt het natuurlijk ook wel lastig voor Harry om haar meer zelfvertrouwen te geven en haar ervan te overtuigen dat ze wel degelijk goed is zoals ze is. Ik ben erg benieuwd naar de tijd van Feline in Londen. Laten we hopen dat ze daar gelukkig mag zijn, met of zonder Harry in haar leven. Had ik al gezegd hoe tof ik Eleanor als vriendin vind in dit verhaal? (ik ken haar natuurlijk niet persoonlijk). Ik hoop oprecht dat hun vriendschap aan blijft houden. Dat gun ik beiden.

    6 jaar geleden
  • FollowYourDream

    Oh spannend.
    Stiekem hoop ik dat Harry een vlucht hoeft geboekt en binnen een paar minuten Felines kamer komt binnengelopen..
    Dat zou echt schattig zijn!

    El en Louis zijn geweldig samen!

    Xxx

    6 jaar geleden
  • Twice

    Je schrijft zo, zo, zo ontzettend goed! Kan niet wachten tot het volgende stukje. Ben zo benieuwd hoe dit verhaal gaat lopen!

    6 jaar geleden
  • Kjelaney

    Dit is zo perfect, ik hou er zoveel van.

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen