Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • AroonCat

    Ik kom er niet goed doorheen, dus ik geef op dit hoofdstukje even wat feedback, kies zelf maar of je er wat mee doet en het is zeker niet negatief bedoeld.
    - Bij bijna ieder nieuw woord na een zin is het eerste letter dikgedrukt, dit lees lastig omdat je ogen dan een pauze nemen.
    - Vaak worden dingen herhaald, zoals 'jongere volle broertje' terwijl we al weten aan het woord broertje dat hij jonger is, en dat hij een 'vol' broertje van dezelfde ouders is.
    - Ook worden dingen in de verhaallijn herhaald, wat op een gegeven moment vervelend is. Zoals dat ze in de klas denkt dat haar cijfers lijden omdat haar moeder zich als een puber gedraagt. Dit was eerder al doorgegeven.
    Ik hoop dat je er wat mee kan, succes!

    6 jaar geleden
    • Fantasy_World

      Bedankt voor je feedback.
      Ik heb hier overigens aangewerkt. De dik gedrukte letter aan begin van iedere zin, vind ik netter en eleganter staan en zo weet de lezer ook dat het weer een nieuwe zin is. En zeker neem je bijna na iedere zin een soort van pauze om het op je in te laten werken.
      In dit verhaal is het best lastig maar Sterre en Caden hebben bijna tot geen vol broertje.. Aangezien beide ouders meervoudig andere geliefde gehad hebben. Zodra ze een kind dan met een ander krijgen is het al half.. Heel lastig, maar het is waarheid.. Later in het verhaal zal je dat nog wel begrijpen. Het is best schrokkend...

      Grinnik grinnik..
      Zoals je ook merkt, in het begin nog maar weinig wolfpack..

      6 jaar geleden
  • Luckey

    Hahahah stelde gekke die twee

    6 jaar geleden
    • Fantasy_World

      Ja zeker.
      Maar kom op uit een rijdende auto springen terwijl je gordel nog om heb?? Hoe vraag je moeilijkheden en domme acties??

      6 jaar geleden
    • Luckey

      Dat zijn jongens gewoon. 0 verstand

      6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen