Foto bij 002 • Flashes of History

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • GossipGirl21

    spannend

    5 jaar geleden
  • DontDropp

    "According to Hogwarts: a History, you CAN'T apparate INSIDE the Hogswarts GROUNDS RON."

    5 jaar geleden
    • RickmanLover

      Ik denk dat je bedoeld hiermee dat ze niet kon verschijnselen waar ze naar verschijnselde, maar ze verschijnselde buiten de borders, voor het ijzeren hek. Dus technisch gezien buiten Hogwarts terrein :D Als je dat niet bedoelde, sorry!
      Maar bedankt voor je reactie! (flower)

      5 jaar geleden
  • EvilDaughter

    I like it!

    6 jaar geleden
  • ashleyG

    In de ik vorm schrijven is soms ook lastig , vooral als je een alwetende verteller bent die wel gedachtes verteld. Dit is precies mijn schrijfstijl en in begin van mijn boek had ik er ook veel moeite mee. Het went vanzelf. Bij de ik vorm kam je idd dingen weg laten , pas alleen op dat het realistisch blijft , je kan vanuit de personage waarin je schrijft lastig geheimen hebben. Het zijn nou eenmaal de gedachten van je hoofdpersoon. Voor meer tips of handigheidjes stuur mij maar privé bericht :)

    6 jaar geleden
    • RickmanLover

      Sorry sorry sorry voor de late reactie! Ik had het ontzettend druk met school en toen de vakantie en ik was het simpel weg vergeten :S
      Ik ben ooit begonnen met een verhaal, Snape's woede en toen begon ik al met de ik-vorm, dus ik weet niet beter. Ik probeerde de andere vorm te doen van hoofdstuk 1, maar op een of andere manier voelde dat heel erg onpersoonlijk. Ik had moeite om me in de personages in te leven.
      Bedankt voor je tips en als ik hulp nodig heb zal ik je zeker een privé berichtje sturen! (flower)
      Groetjes Lisa

      6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen