Foto bij 026 • Flashes of History

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • GossipGirl21

    Mooi hoor.

    5 jaar geleden
  • NicoleStyles

    oeh GEFELICITEERD!!!!
    (yeah) (hoera)
    Super vet hoofdstuk, #mindreading
    Snape moet ffe gaan chille, dit is niet goed voor zijn hart xD

    5 jaar geleden
    • RickmanLover

      Dankjewel!!
      En hij moet zeker even chill doen, maar ik snap zijn reactie enig sinds wel XD Maar dat betekend niet dat het mag

      5 jaar geleden
  • Jerauhl

    OHHH SHIT DIT IS ZO SPANNEND
    WHY WHY WHY STOP HERE
    verdorie ik wil nu al meer.
    Oké even je lange tekstje lezen.

    Ah gelukkig gaat het met de kitten oke <3
    G E F E L I C I T E E R D!!!
    Wat ben je van plan hier na te doen? (:

    5 jaar geleden
    • RickmanLover

      Oh jeej, je hebt je username en profiel foto veranderd en nu heb ik even geen idee meer wie je was XD Wat was je vorige username? Sorryyy :x

      En hmmm ja, ik vond het een mooi stuk om het op te eindigen, vind je niet? :Y)
      Sorry dat het weer zo lang duurde om te uploaden :x

      En ja, gelukkig inderdaad dat het weer goed met de kitten gaat :D Helaas werd een andere kitten die van een ander nest komt, op de straat gedumpt was en dwerggroei heeft ook ziek. Ze was van zichzelf al super zwak omdat ze zwaar onderkoelt was en nu met 5 weken oud op een pas geboren kitten lijkt, omdat ze die dwerggroei heeft. Toen werd ze dus toch weer beter nadat ik haar de hele nacht had geholpen, maar ook een paar dagen er na weer veel erger. Gelukkig ook overleeft en huppelt ze nu weer lief rond (A)

      En dankjewel!!! (flower)
      Hierna ga ik in Amsterdam verpleegkundige studeren bij InHolland, waarna ik zo snel mogelijk naar de uni wil, geneeskunde studeren en dan patholoog anatoom :)

      5 jaar geleden
    • Jerauhl

      hahah het is oké ik heb hem net vorige week veranderd, ik ben Martinez > Trippy > Mefisto maar je mag me ook Jellanie noemen :Y)

      en ja een super leuk stuk om te eindigen, ik baal soms echt dat ik deze story nu al ken omdat ik nu niet gewoon verder kan lezen wanneer ik wil ): en het is oké als je niet zo snel upload no worries, je hebt vakantie en je moet ervan genieten!!

      Oh jeetje wat is dat heftig! Snap niet dat mensen zomaar onschuldige dieren (vooral babies) op straat kunnen dumpen. Dwerggroei is wel heel erg schattig moet ik zeggen, ik heb een kat en we noemen haar baby omdat ze ook nog op een kitten lijkt terwijl ze al 6 is hihi hoe dat kan weet ik niet eerlijk gezegd. Gelukkig gaat het goed met de kitten!! Hopelijk wordt ze alleen maar sterker en blijft dat ook zo, ik zal in ieder geval voor dr duimen <3

      Oh wat interessant en leuk dat je daar voor wil gaan! Ik wil je heel veel succes wensen en ik hoop van harte dat je die droom waar kan maken en over een aantal jaren Pathaloog Anatoom bent. :Y)

      5 jaar geleden
    • RickmanLover

      Ohhh ja nu weet ik je naam weer xD

      Ik hou zelf persoonlijk ook meer van stories die al klaar zijn, omdat ik veel te ongeduldig ben om te wachten :Y) Maar ik lees ook geen stories van Snape hier, of nouja, op 1 na, omdat ik alles in het Engels lees op andere fanfic sites :x Dat zijn vaak verhalen van 10 jaar geleden en zijn gelukkig af xD
      En ik geniet zeker van mijn vakantie hoor! Ik was met een vriend een weekend naar mijn oma en ga met de zelfde vriend eerdaags een week naar Spanje! Maar als ik zo lang niet schrijf word ik gek, ik moet het gewoon doen. Vind het heerlijk!

      En met die kitten zit het een beetje raar, mensen hebben dr niet op straat gedumpt maar de moeder poes, die een zwerfkat was, is dr "verloren". Koda, de kitten, was te vroeg geboren en daardoor was ze als enige en is de moeder geschrokken weg gerent.
      Vrienden van ons werken bij de dierenambulance in Friesland, vandaar dat we nu 3 van die monsters los hebben rennen van 5 en 7 weken :Y)

      Dankjewel! <3

      5 jaar geleden
    • RickmanLover

      Wat wil jij trouwens later gaan doen? Of doe je al wat?

      5 jaar geleden
    • Jerauhl

      hahaha dacht ik al.

      Ja ik houd daar ook meer van, want ik ben ongeduldig, maar zoiets had je al wel door denk ik :') Maar goed ik heb deze story gevonden en ik vind hem veel te leuk om nu ineens mee te stoppen dus dat doe ik ook niet. :Y) OHHH SPANJE SUPER LEUK. Beetje naar je zin gehad?

      Ohh dan begreep ik het verkeerd! Ahhh 3 van zulke monsters is wel leukkk

      Umm ik ben op dit moment receptioniste om een school in Groningen, ook ben ik sinds vorige week donderdag aangenomen bij een incasso hulp bedrijf, waar ik dan ga bemiddelen tussen crediteur en debiteur. Of dit echt allemaal is wat ik wil gaan doen weet ik nog niet, maar het verdient goed en ik heb het naar mijn zin :Y)

      5 jaar geleden
    • RickmanLover

      Ik heb het zeker naar mijn zin gehad, maar ik ga pas de 6e naar Spanje, ik kan niet wachten!

      Oh dat klinkt allemaal heel interessant! Ik heb helaas geen verstand van die dingen, maar als je het leuk vind moet je het vooral blijven doen :Y)

      5 jaar geleden
  • Butterflygirl

    Gefeliciteerd! Hoe waren je cijfers? Mijn eigen cijfers vielen me zo onwijs mee, ik ben met niet één onvoldoende geëindigd! En dat terwijl ik verwachtte te zakken😂
    Ik ben blij dat je kitten het overleefd heeft. Maar ik ben eigenlijk nog blijer dat je weer aan het posten bent! (hoera)

    5 jaar geleden
    • RickmanLover

      Dankje! (flower)
      Mijn cijfers zijn redelijk goed, ben er blij mee. Op natuurkunde na was alles erg goed, rond de 7 en 8.
      Jij ook gefeliciteerd! :D


      5 jaar geleden
  • Dominhe

    Gefeliciteerd!!!
    Balen dat Snape geen herinnering tegenkwam waarin hij ziet dat Emma hem wel ziet zitten...
    Maar super knap trouwens dat je het verhaal zo naast het boek kan leggen dat vergt ontzettend veel voorbereiding

    5 jaar geleden
    • RickmanLover

      Dankjewel! :)
      Ja, jammer hé (; Dat zou het een stuk makkelijker maken, maar neee dat gaat niet gebeuren :Y)
      Dankje! Ik vond het echt super leuk om te doen! Heb in Word een heel document van 6000 woorden over plot stukken, ideeën, character profiles en belangrijke dingen. Ben daar best wel trots op :)
      Kan ook echt niet wachten tot julliue te lezen krijgen wat ik in mijn hoofd heb! Hahahah

      5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen