Foto bij 56. Slay. Pray. Nay.

“I dreamed a dream.” – King Martin

LEO POV
Waarom huil je vraat ze ineens. En ik kijk weg van et egeltje en kjjk naar Sylvia die op mijn sxhot ligt te slapen maar nu dus niey meer. “Sylvia je leeft er weer!” Zeg ik haar. “Ja zegt ze maae waarom huil je nou??” En ze kijkt naar het eheltje. “Omdat- maar dan komt de comisares aan gependelt. “COMisares!” roep ik hard! “Nee!” roept hij terug en hij rent naar de brand van Roy s huis. Kom we moeten naar de comisares om de wereld te redden!” Pap, zegt Sylieva, doe eens niet zo pretenteus!” Doe eens gewoon rustig zegt ze en ik kalmeer maar dan spring ik weer! Nee we moeten zeg ik de wereld en het park reden want die staat in de vlammen en ale egels en eekhorens zijn hun dak kwijt oh de eekhorens. En ik snik weer. “Moet je daarom huilen?” vraag Sylvia en ik knik snikkend.
We lopen naar de comisares die met zijn slang het huis bewatert. “Grote god” zegt hij ‘kan jij dees even vast houden ik moet weer naar het ziekhuis pendelen want daar is ooook brand!” Ja maar roep ik maar hij al weggerend, “het park je vergeet het park”, snip ik nog maar hij is al weggerend. ‘Ik zeg het wel’ zegt sylvia en ze rent achter de comisaar aan. Doe je wel voorzichtig roep ik en ja roept ze.

LERAAR POV
Ik moet echt vaker naar school en dan bedoel ik de sport school niet de midelbare want daar kom ik elke dag. Maar ik ben helemaal buite mijn adem van al het hollen door het rook dorp dus mijn condities kunnen wel wat hulp gebruiken. Alen ik weet helemaal niet meer waar het zieke huis is gebleven want het bestaat niet meer aant het is in gestord en anders zag ik niets van alle rook. En dan val ik ook nog eens en mijn schoenen zeggen mauw. Het was de KAT! Wat doet die kat dacht ik en dan zie ik Roy. “Gaat het vraagt hij” ja zeg ik dank je en met de kat? “Maak je maar geen zorgen zegt Roy dat Kan hij wel hebben.
Dan bedenk ik dat ik belanherijke info heb voor iedereen dus ik laat roy mijn examen zien.” Eigenlijk mav dit nit zeg ik maar het is belangrijk en we hebbe een oud pakt en dat kunnen we nu van gebruiken! “ er komt een oorlog aan en daarvoor moeten we zien te komen!” Muhahaha zegt Roy dan en hij pakt de toets af en scheurt hem in snippers. Dat hoeft mooi niets en niemand te weten en hij slaat me met zijn stuk ziekenhuis. Mijn ligt gaat uit op de sterretjes na.

BRUTUS POV
Ik ben Brutus en ik ga nog meer intidimeren en nog iemand bellen om te zeggen dat IK de baas ben. Wie zal ik bellen en met wie moet ik nog appels schillen. Nou dat weet ik wel. Met Theo de rand van politieland naturik! Die heeft mij opgepakt vroeger en in de cel getopt. Ik bel hem met de gevangenis telfoon en hij neemt op met een hallo. “Ik ben Brutus en nu ben ik de baas!” Ik hoor dat hij schrikt en hij zegt ook: “oh nee amber het is Brutus en hij is baas!” Dat beteknd dat hij met Amber de Kelder van ook politie is die was er ook bij toen ik opgesloten ben. Dus die wil ik ook nog intimede. “Ik ben Brutus en geef mij Ambie maar aan de lijn!” “Nee zoek het uit ik ben heus niet bang zegt Theo aan de telefoon. Wat zeg jij? Ik ben Brutus en nu ben ik echt kwaad! Roep ik! Het is genoeg geweest en tijd voor aktie.

MARIJKE POV
Ik til zieke met Rita’s moeder maar het is me wat. Ik heb eve een sigret nodig denk ik want al dat slepen met mijn gebroken polse is echt niet om de pret. “Ik ga een strand wandeling maken want ik ben ook maar een mens.” Zeg ik tegen rita’s moeder en ze knikt en sleept aleen verder. Ik ga het strand in en steek stiekem een sigret op want niemand hoeft het te weten. Ik loop door de rook en ik zie soms het ligt van de vuur toren. Maar wat is dat? Oh nee het is Schork en een matrons die mogen niet weten dat ik rook want ook al ben ik een mens ik ben ook een dokter! Ik laat mijn sigret vallen op de vrakke stuken onder mijn voet maar dat was een fout had ik niet moeten doen ik schrik en schork ook reacties?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen