Foto bij duuuusss

Dit is het plan. Het is geen schreeuw voor aandacht. Ik wil alleen maar laten zien wat voor effect het kan hebben op het dagelijks leven. Ik wil in dit verhaal vertellen in wat voor situaties mijn stoornis kan optreden. Het is voor mij ook prettig om het op te schrijven. Ik weet niet of jullie het interessant vinden maar ik hoop dat op deze manier angststoornissen onder de aandacht komen. Het is een idee dat net als pesten snel weg wordt gestopt. Als je er over begint begrijpen mensen je niet. Het blijft lastig omdat mensen het niet snappen omdat je niet weet wanneer het gebeurd.
Ik hoop dat het voor sommige mensen herkenbaar zal zijn en weet alsjeblieft dat je niet bang hoeft te zijn. Ik ben altijd bereid om te praten.
Als je het niet kent hoop ik je inzicht te kunnen bieden op wat het nou precies inhoud.

Zoals ik net al zei, het is geen schreeuw voor aandacht. Ik heb er (meestal) vrede mee. Ik krijg de hulp die ik nodig heb.
Het plaatsen van de brief heeft veel met mijn zelfvertrouwen gedaan en ik liep met dit idee al een tijdje rond. Het voelt goed om het negatieve wat ik mee maak om te zetten in iets waar de wereld misschien een stapje duidelijker van wordt.

Reageer (1)

  • Chasing1D

    Ik heb zelf ook een angststoornis en herken in je vorig hoofdstuk echt belachelijk veel, ben benieuwd wat je verder nog schrijft, want awareness is toch wel belangrijk! Xo

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen