Wow.

(..) Ongeveer een uurtje later.
“Ik denk dat ik maar eens moet gaan, Bill zal zich wel afvragen waar ik ben” zei Tom. “Oke, is goed” zei ik terwijl ik met hem meeliep naar de deur. “Zie ik je morgenavond?”vroeg hij. “ Tuurlijk, ik zal er zijn”zei ik lachend. “Dan zie ik je morgen” zei hij, en hij gaf me een kus op mijn wang, waardoor ik zo rood als een tomaat werd. Hij deed de deur open, en daar stond Raquel net op het punt om aan te bellen, toen ze Tom zag keek ze verbaasd naar mij,met een blik van; wat doet hij hier. Voorzichtig keek ik terug met mijn ‘dat-leg-ik-je-later-wel-uit-blik’. “Nou, tot morgen”zei Tom en hij stapte langs Raquel.
“Wow!” zei Quel toen ze binnenstond en de deur dicht had gedaan. “ I know right!” zei ik met een afwezige blik. Terwijl Quel op de bank plofte liep ik naar de gang om de deur op slot te doen, alleen werd die actie verstoord omdat ik onbekende sleutels zag liggen. Ik wist zeker dat ze niet van Quel waren. Ik keek naar het sleutelbosje en zag dat er een T aan hing. “Quel, heb jij Taylors sleutels meegenomen?”riep ik naar Raquel. “Nee, waarom zou ik?”vroeg ze verontwaardigd. Maar als ze niet van Raquel waren, dan waren ze van--... nog voordat ik de gedachte af kon maken werd er op de deur geklopt. Voor de 2de keer die avond stond Tom Kaulitz in mijn deuropening. “Ik ben mijn sleutels vergeten, heb jij ze misschien zien liggen?” vroeg Tom een beetje beschaamd. “Jep” zei ik, en ik hield zijn sleutels omhoog. “Dankje”zei hij. En hij plantte zijn zachte warme lippen, heel eventjes maar op de mijne. “Zie je morgen” zei hij zachtjes waarna hij de deur achter zich dichtsloeg. “OMG!”riep Raquel die in de deuropening stond. “OMG!” riep ze weer. pas na de derde keer dat ze dat riep besefte ik wat er gebeurd was. “OMG!” riep ik ook.

Tom’s POV
Lachend stond ik aan de andere kant van Michelle’s deur. Michelle en haar vriendin waren aan het schreeuwen, heel hard. Om een of andere reden wou ik mee doen. Want ook ik wou gillen. Gillen omdat ik net Michelle Westwork heb gezoend. Vanaf de eerste keer dat ik haar zag wist ik dat ik iets voor haar voelde. Alleen pakte ik dat verkeerd aan. Ik keek naar haar alsof ze een sex object was. Wat natuurlijk niet mijn bedoeling was, want zij was anders dan alle andere meiden. Tenminste, de meiden waar ik naar keek, en ‘dingen’ mee deed. Ze is zeker anders, ze is niet oppervlakkig, dat zag ik meteen. Meestal viel ik op blondjes, maar zij was een brunette, een geweldige brunette. Ze had sprekende bruine pret-oogjes en een geweldige glimlach. Wow dude, wat is er met me aan de hand. Vind ik haar leuk ofzo.

Michelle’s POV
“OMG QUEL!!What the hell! Je stond gewoon af te luisteren”riep ik blij tegen Quel.”OMG!!Mies! He just kissed you” riep mijn beste vriendin blij uit. Zij was blij, ik was blij.




Read
React
Love


Toen alles nog leuk was

~

Kudo's en reacties zijn more than welome

Reageer (4)

  • Attina

    Verder!

    1 decennium geleden
  • Tweetdeck

    Oeh, me likes! Ga je snel verder?(flower)

    1 decennium geleden
  • NoDeatheater

    Verder!

    1 decennium geleden
  • Jacksessed

    VErdeeeeeeeeeeeer (H)IT

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen