Foto bij 60. Fire. Air. Watter.

"And now 4 sumthing completli differrent" - monthy Python man

RITA POV

Ik ben in het Roystorant daar ven ik nooit geweest en ik vint het eng want er is niemand en er is rook en donker. ""Waar is die tunnel niu weer okk alweeer zegt Wietske en ik zoek en zij aan de andere kant want dan zijn we sneller klaar met soeken want dat is handig. "Dan vint ik het en ik roep het hard want her Roustourabt in groot wn miasxhien hoort Wietske mijn allwrbeste vriendinh mijn niet. "Jaahaaa ik hoor je." Zegt Wietske en ik knik en wacht toch ze bij me is. Dan is ze bij me en we zijn allebei blij. Ik knuffel weerr en dan voel ik hoe root de buik eigenlijk is gewoorden. "Wow je bent echt zeaner zeg ik en ze zegt "ja duh dat weet ik toxh." Maar nu wcht want je buil js dink moet je niet voorzogtig doen dan? Nee joh laten we in de tunnel gaan en onze vader redden. "Ja let ls go!"

DRIES POV
Ik ren met men vader Roy Roti en mij. Kat Snoespoes want zo heet ie want hij heet niet alleen kat. Hij heet zonomdat en ik krijg een Flashback

FLASHBACK
Ik ben nog klein nog niet eens 5 ofzo en ik zie dat mijn vader de deur krakend open doet. "driesbol! Ik heb iets voor je en voor mij een gezellig gewokn want ik voel me alleen als alleenstaande vader." Ik knik want ik snap het wel soort van want het is vast moeilijk als alleenstaande zijn. "Deze poes of kat is heel slim en kan wel getraint worden later wat dat is mijn plan denk ik want Schork heeft krabben gwtrebt en dan kan in vast wel een kat trainen?" Ik kan niet goed prayen maar wel al een beetje want ik ben al vier nog niet 5. En ik zeg:"Snoespoes." Want hij is zacht en snoezig en het prrt. En het is een poes logisch.
Later bleek dat mijn vader als trainer het niet te kunnen en hin haf op maat ik was geinspireert en hij heet nog steeds Snoespoes en hij is slim dus ik vint het stom al s hij opgeeft.
Dua ik ga niet opgeven!

Weer Ni
Ik ren nog steeds en ik voel me raar alsof er iets aan jet gebeurwn is in mijn goed en slecht zijn. Is dit slecht? En ik voelt goed ik ga iedereen terugpakken die over mijn grenzen zijn gegaan en we komen aan bin een fort!
"Waar Zijn we nu dan?" Vraag ik. En Roy zegt: "bij gevaarlijk gevangenis fort want daar is Brutus de baas en hij gaat ons helepen wraak te nemen en Roy roept en daar is Brutus. "IK BEN BRUTUS en de baas en wat moet je wanr anders krijg je mot!!!" En Roy zeht we willek je hulp en want we willen wraak Hahahah en ik ben nu slecht en ik en Snoezepoes knikt wij ook Hahaha!

SYLVIA POV
Ik zoek verder en verder en ik akn hem niet vinden die commisatis maar dat moet wel want het park zit in brans!! En het moet blussen geblazen maar echt! En ik zoek verder maar dat lukt maar niet. Dan zie ik twee silhouetten in de verte en ze lijken wel naakt of ze hebben strakke kleren aan. Ik sluip dichter bij want ik weet niet wie het zijn misschien zijn het wel vianden!! Ik loop door en ik zie dat ze naakt zijn en een jongen en een man. Ik loop weer iets verder en ze gaan een kelder in maar ik weet niet van wie want het is zo donker en rokerig. En dan hoor ik gegil van kinderen! JA WAT NU ik moet iets doen maar
Wat! De fommisaris met snor moet ik ni echt vinden want alles gaat naar gort!!!

WIETSKE POV
We zijn aan de einde van de tunnel en ik roek: "SCHORKKK!!" Maar wr is niemand alleen doden aaaaah!!!! Wat moet ik doen en ik voel krampen opeens in mijn buik en het doet pijnAuw! Rita roept: SCHORK en wat issser met jou dan??" En ik zeg.. het doet piin en we zijn te laat we ze zijnvast allemaal dood kijk die lijken en ik BEVAL reacties...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen