Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • GoCrazy

    Soms voel ik me wel verveeld, maar voor een langere periode valt het niet echt te noemen. Ik kan soms een week hebben dat ik niet weet wat te doen, of waar te gaan. Of dat ik inderdaad het idee heb dat alles zich alleen maar herhaald. Maar echt een lange periode zou ik het niet noemen. Ik moet eerlijk zijn dat ik niet echt weet hoe ik het zelf zou moeten aanpakken, als ik of verveeld of verward zou zijn. Misschien moet je opzoek gaan naar een doel, iets wat je altijd voor ogen kan houden, ook al heb je het gevoel dat je misschien jezelf niet bent. Of iets waar je heel hard naar uitkijkt?
    Sorry, meer weet ik niet, succes! ;)

    Ps: wow zo een lange tekst XD

    6 jaar geleden
    • DeNaamIsGideon

      Ik ben inderdaad volop bezig met een doel/hobby te zoeken.
      Helaas is alles wat ik leuk vind gebaseerd op creativiteit wat gelinkt is aan momentele inspiratie, waardoor ik dat niet altijd kan doen.
      Mijn verveelde periodes duren soms maanden lang, dat is wat het zo deprimerend maakt.

      Bedankt voor de lange reactie!

      6 jaar geleden
    • GoCrazy

      Dat is natuurlijk niet zo makkelijk maar misschien zijn er nog andere dingen die je graag doet? Je zal nog wel iets tegenkomen ;) Ik hoop dat de periodes minderen en dat ze korter duren, al begrijp ik dat dit nu niet makkelijk is...

      6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen