Ik heb al een hoofdstuk hier wat "Masker van Agressie" heet, maar ik was een beetje te lui om langer na te denken over een titel.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • VanillaJuice

    Je zou kunnen zeggen dat ik soms ook opeens aggresief word, ja. Al denk ik dat als ik aggresieve trekjes krijg het vooral komt door een soort diepgeworteld gevoel van wanhoop? Het is best wel moeilijk uit te leggen, maar als ik bijvoorbeeld in een drukke ruimte zit waar mensen continu blijven praten, weet ik dat ik er niets aan kan doen om ze te sussen, en dat geeft zo'n soort gevoel? Eh???

    6 jaar geleden
    • DeNaamIsGideon

      Dat ken ik ook ja.
      Misschien is dat wel gewoon wat ik heb, maar bouwt dat zich langzaam op.

      6 jaar geleden
  • GoCrazy

    Echt zonder reden agressief worden heb ik niet echt, meestal heb ik wel een reden om boos te worden. Jammer genoeg kan ik jou dan ook niet echt helpen :(

    6 jaar geleden
    • DeNaamIsGideon

      Maakt niet uit, ik waardeer al de moeite dat je reageert.

      6 jaar geleden
    • GoCrazy

      Succes ermee, hopelijk geraak je ervan af

      6 jaar geleden
  • AmeranthaGaia

    Zijn jullie soms agressief zonder een direct traceerbare reden?


    Ja, maar meestal is het dan niet helemáál traceerbaar. Soms kom ik in zo'n staat waarin ik me gewoon aan alles erger, zoals dingen die andere mensen zo veel anders en minder efficiënt doen dan ik het zou hebben gedaan, waardoor het langer duurt, zelfs al zijn het maar de kleinste dingen. Als er dan snel achter elkaar van die dingen gebeuren, kan dat echt dan heel erg mijn ergernis opwekken en soms voel ik mezelf dan wel echt agressief worden, maar eigenlijk weet ik het altijd heel goed te verbergen.

    6 jaar geleden
    • DeNaamIsGideon

      Dat heb ik ook soms, maar dat is niet waar ik het over had.
      Wow dat klinkt ineens rude, sorry xD

      6 jaar geleden
    • AmeranthaGaia

      Oh nee, helemaal niet. Je hieft je niet te verontschuldigen.

      6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen