Foto bij Scar 25

Het laatste stuk van het vorige hoofdstuk:
Ze staat op van de kruk en ik kijk haar bewust aan, tegelijkertijd bang en nieuwsgierig naar haar reactie. Wanneer ze om het aanrecht heen naar me toe loopt, zie ik in haar blik niet het terugdeinzen dat ik verwacht had, en ook geen onderdrukte afschuw. Het was eerder een verkrampt soort tederheid, alsof ze mijn pijn wil delen, alsof ze een deel van het gewicht van mijn schouders wil nemen om zelf aan ten onder te gaan, wat eigenlijk nog moeilijker te verdragen is dan de minachting die ik gewend ben.
In plaats van tegen me snauwen dat ik een idioot ben, dat het mijn schuld is dat Blueberry dood is, voel ik ineens hoe ze haar armen om me heen slaat en me tegen zich aandrukt. En ik ontspan.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • BethGoes

    Nee. Niet leuk. Ik dacht eigenlijk dat ze aan het einde van het vorige hoofdstuk al een making out hadden, maar Nathan zet de zet dus ieeeetsjes later in maar.... Paige. Kom on. Nee. Niet leuk. Zoen gewoon terug mens! I KNOW YOU LIKE HIM TOOO!

    5 jaar geleden
    • BethGoes

      Ow ja trouwens ik heb mijn profielnaam veranderd ;)

      5 jaar geleden
    • AmeranthaGaia

      Oh! Dat verklaart een hoop. Ik dacht al echt... wie de hel is dat?
      Fijn om te weten!

      5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen