Foto bij The Way I Loved Him_

Proloog:

In het diepste van de donker, is er altijd een licht dat je terug leid naar het goede pad. Iemand aan wie je je vastklemt als je bang bent, die je vasthoud tot je het weer aan kan. Iemand die je ogen doet openen als je de wereld niet meer kan zien. Iemand die je zegt dat,” wat er ook gebeurt, ik zal er altijd voor je zijn.”
Ik had zo iemand, een jongen die er altijd voor me was, of dat was ooit zo.
Mijn beste vriend was nu… hoe zeg je zo iets, gewoon zoals het is… een zak die beroemd geworden is door stom toeval. Hij had alles achtergelaten en was vetrokken, vertrokken naar het onheil dat ons voor altijd uit elkaar had gehaald.
Ik wist alles van hem, van zijn bruine ogen tot ieder spiertje van zijn veel te gespierde buik. Hij was gelukkig nu, hij had alles wat een jongen nodig had. Een carrière op 17 jarige leeftijd, meisjes die aan zijn voeten lagen en een meisje dat iedere avond hoopt dat haar mobiel zou gaan en dat zijn naam te voorschijn zou komen, maar ieder avond keek ik en iedere avond was het scherm leeg. Hij stuurde me, enkel als hij problemen had en belde als hij het niet meer zag zitten, maar niet 1 keer vroeg hij hoe het met me ging, niet één keer…
Ik huilde niet, nooit liet ik hun zien wat ik voelde en als ze me vroegen of ik hem miste dan schudde ik mijn hoofd en loog. Na een tijd vroeg niemand nog naar hem, dat hoefde ook niet, je kon alles volgen in de magazines.
Of het pijn deed… Ja.
Of iemand er van wist… Nee.
Een spiegel toont niet wat er van binnen om gaat. Ik toonde wat mensen wouden zien, een meisje dat verder ging met haar leven. Ik hield van hem, als een vriend of dat zij ik als ze er naar vroegen. Nooit had iemand geweten dat ik van hem hield, nooit zou iemand het weten. Enkel ik en de kladblok waar zijn naam duizenden keren op geschreven stond.
Hoe had alles zo snel kunnen vervagen, van alles naar niets.
Ooit hield ik van hem, nu hou ik van hem, voor altijd zou ik van hem houden of hij het ooit zou weten, waarschijnlijk niet.
Taylor was nu niet gewoon een jongen… hij was een begrip.
Taylor Lautner,
Toen: Mijn beste vriend.
Nu: de veel te hete weerwolf waar ieder meisje koekjes op wou bakken.
Kwam hij ooit terug?
Misschien als alles goed ging, of fout…

Reageer (11)

  • MadeInHeaven

    oke is het vreemd dat ik bij dit hoofdstuk al tranen in mijn ogen krijg..? neeeeen want het is zo prachtig geschreven en zo moooooi en ouhh wat hou ik van deze story!
    X

    1 decennium geleden
  • Mlissax

    Geweldig begin!

    1 decennium geleden
  • Smoke

    wahhaaha
    toen: mijn beste vriend
    nu: een veel te hete weerwolf waar ieder meisje koekjes op wou abkken

    ik wel hoor
    hij is echt gaill
    maarja
    je mag best wle verder hoor!
    voor mij(A) en alle andere die reacites achterlatne(A)
    xd

    1 decennium geleden
  • LottWolfje

    effe kwijlen op Taylor xD
    want hij is zoooooooooooooooo.....
    SEXY!!!!!
    En het wordt echt zo'n coowle story!!!


    xxx

    1 decennium geleden
  • Grizzly

    verdr!!!!! ha ik ga op netlog is een team lotte groep make xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen