Foto bij 001

      Rustig laat ik me meebewegen op de beat van de muziek, terwijl ik mijn beker met bier niet probeer om te gooien. Ondertussen kijk ik even rond, maar mijn ogen blijven hangen bij Jacob en zijn rare dansstijl. Meteen begin ik het uit te proesten, waardoor de andere ook moeten kijken naar Jake. Het is mijn beste vriend en ik hou enorm veel van hem, maar hij kan absoluut niet dansen!
'Go Jake, go Jake, go Jake, go Jake.' Moedigen de jongens hem aan in koor. Nog geen seconde later begint iedereen te bulder lachen, want het werd met de minuut raarder. Zelfs Jake lacht zichzelf uit!
'Hey Maya, wedstrijdje?' Roept Embry over de muziek heen, terwijl hij zich naast me plaats met twee volle bekers bier. Enkel mijn vrienden noemen me Maya, maar mijn ouders gaven me de naam Maliya. Ik weet niet hoe mijn vrienden er zijn op gekomen, maar het is zo.
Automatisch kijk ik breedlachend naar Embry en de jongens staan vrijwel meteen in een kring rond mij.
'Embry daagt de bierkoningin uit.' Lacht Jared, waarna Embry zijn beker naar me uitsteekt. Ik neem de beker lachend aan en plaats hem aan mijn mond. Embry doet hetzelfde en kijkt speels in mijn ogen.
'3, 2, 1, go!' Brult Jake over de muziek, waarna ik mijn arm omhoog doe en de inhoud in één keer naar binnen giet. Eenmaal ik het bruine goedje in heb geslikt, vult een bittere smaak mijn mond. Heerlijk!
Ik kan het niet laten en giet zo ook mijn halve beker naar binnen, waarna ik met een luide gil laat weten dat alles op is. Embry kijkt me verrast aan en ik laat de twee bekertjes voor zijn neus op de grond vallen. Embry gooit, zoals een slechte verliezer, zijn beker weg en stampt tegen één van mijn bekertjes aan.
Blijkbaar had Embry ook net zijn beker binnen, maar niet snel genoeg. Hij bromt een beetje, terwijl Jake zijn arm om me heen slaat en de andere beginnen te joelen. Door het gewicht van Jake wankel ik een beetje vooruit, maar sta al snel weer stevig op mijn benen. Ik kan het niet laten om even te lachen, wat de jongens ook niet kunnen. Zelfs Embry moet even lachen met Jared zijn luidruchtige lach.
'Embry, je bent zonet ingemaakt door een meisje!' Lacht Jared nog harder, wat dus een stomp van Embry oplevert. Jongens...
'Hey, ik heb haar laten winnen!' Verdedigt Embry zichzelf meteen, waardoor ik niet meer bijkom. Ik ben bierkoningin, dus dat is nog al een flauw excuus.
'Slechte verliezer!' Roept Paul, waarna hij over Embry zijn hoofd wrijft. Embry kan er niet met lachen en duwt Paul geïrriteerd weg. Ik steek mijn hand uit naar Embry en hij kijkt me vragend aan.
'Je kent de regels, Embry. Laten winnen of niet, kom maar op met dat bonnetje!' Lach ik, waarna Embry het zuchtend in mijn handen legt. Heel dit spel komt, omdat ik altijd bonnetjes schooide bij hen. Daardoor zijn ze me binnen uitdagen en heb ik altijd gratis bonnetjes mogen ontvangen.
Ik druk een kus op Embry zijn kaak, waarna hij me een duw geeft. Slechte verliezer, die jongen.
Ik kijk Embry plagend aan en duw hem harder terug, waardoor hij tegen enkele jongens achter hem vliegt. De zatte jongens draaien zich woedend om en één van hen duwt Embry in zijn rug terug naar mij. Automatisch draait Embry zich trillend om, waarna Jake en Paul naast hem gaan staan.
Rachel en Kim komen bij mijn staan, zodat de tedere meiden niet tussen het gevecht verwikkeld geraken. Echter draaien de sporters zich snel terug om en gaan ergens anders staan. Rachel en kim pakken mijn handen vast en beginnen te dansen, waardoor ik met hen begin mee te dansen.
Na een tijdje te dansen, kijk ik even op de horloge die ik aanheb. Het is half 4 en ze zeiden daarstraks nog zo dat ze vandaag om 3 uur zouden sluiten. Dat zeggen ze altijd en soms staan we hier om 5 uur nog te dansen.
'Ik ga nog even wat drinken halen voor ze echt stoppen.' Lach ik dan maar na de meiden, waarna ik rustig naar de bar wandel.
Onderweg naar de bar, word ik paar keer tegengehouden door enkele meiden van mijn school. Ze beginnen tegen me aan te schuren of met me te praten, maar daar heb ik nu geen zin in hen. Normaal dans ik altijd wel even mee, maar vandaag niet.
Ik heb beloofd aan Leah dat ik vannacht bij haar zou slapen. Ze heeft me ooit gekust, omdat ze dacht dat iets was tussen ons. We waren niet ingeprent op elkaar, maar we hebben toen wel onze band een beetje verbroken. Nu ze een relatie heeft met Tyler, hebben we onze vriendschap weer opgepikt. We hebben nooit aan de jongens verteld wat er toen is gebeurt en we denken er nooit aan terug en dat wil ik graag ook zo houden. De jongens zouden haar er alleen maar met pesten en dat doen ze nu al genoeg.
Bij de bar aangekomen, besluit ik rustig mee aan te schuiven. Normaal wring ik me helemaal naar voren, omdat ik nooit het geduld heb om achteraan aan te sluiten. Echter vandaag besluit ik rustig aan te doen, aangezien er niet zoveel man meer staat te wachten.
Vrijwel meteen sta ik achter een meisje met lang blond haar en ik kan het niet laten om haar helemaal te bekijken. Haar rondingen zijn fantastisch. Niet veel later dringt de zoete geur van haar parfum ook mijn neus binnen en hij komt me bekend voor, alsof ik hem al eens eerder heb geroken. Ik schrik op wanneer ze woedend met haar hand op de bar slaat en ondertussen een geïrriteerde zucht laat ontsnappen.
'Wat moet een meisje hier doen om een beetje drank te krijgen?' Roept ze gefrustreerd, waardoor ik een kleine gniffel niet kan onderdrukken. Automatisch draait het meisje zich woedend om en bekijkt me even van top tot teen. Ik besluit mijn liefste glimlach op te zetten en ga met mijn zij tegen de bar staan. Ik kijk even rond of ik iemand bekend zie en dan valt mijn blik op de jongen in de zwarte polo.
'Hey Jace?' Roep ik naar hem, waarna een jongen aan de andere kant van de bar begint rond te kijken. Automatisch steek ik mijn hand in de lucht, terwijl het meisje me vragend blijft aankijken. Ik focus echter op Jace, die lachend mijn kant uitkomt.
'Maya?' Vraagt hij verbaasd en ik kan enkel blij knikken, hij herkent me dus nog.
'De enige echte!' Grap ik dan, waarna ik probeer een rondje te draaien om mijn eigen as. Aangezien iedereen hier op elkaar staat gepropt, was dat niet echt een slim idee.
'Wat moet dit meisje doen om een beetje drank te krijgen van jou?' Vraag ik dan, waarna we beide lachend naar het meisje kijken.

Hey hoi
Dit was dan het aller eerste hoofdstukje!
Wij zijn erg benieuwd wat jullie er van vinden.

XOXO
Bonnie&Clyde and LaLoba

Reageer (1)

  • Butterflygirl

    I love it! Maar wat is dat met die bonnetjes? En ze is een meisje toch? Dus lesbisch? En Maliya...toeval of teenwolf? ;)

    5 jaar geleden
    • BCBlog

      Je koopt bonnetjes en met die bonnetjes kan je drinken halen aan de bar, zodat de mensen daar niet te lang bezig zijn met geld tellen.

      Inderdaad lesbisch, maar dat is niet alles kn dit verhaal!

      Het is toeval dat ze ook Maliya heet!

      5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen