Foto bij 029

Vlotjes haalde ik Jake in en sprintte we alsof ons leven er van af hing, maar we werden al snel gestopt door Sam. Hij werd gebeld door meneer Fuller. Hij en meneer Swan hadden een ruzie, maar Bella was erbij. Meneer Swan gooide met van alle dreigementen, waardoor Brady bang werd dat ze zijn vader iets zouden aandoen. Door de neiging om zijn familie te beschermen, was de vampier beet van Bella de overdosis. Je kan enkel het wolven gen triggeren als er een vampier in de buurt is. Echter is de aanwezigheid van een deeltje van de vampier al genoeg.
Brady is door zijn vader naar de tuin gestuurd en de familie Swan is moeten vertrekken. Brady kan elk moment dus op de grond vallen en zijn botten beginnen te breken, waarna hij klaar is om iedereen aan te vallen of bang weg te lopen. Dat hangt van elke wolf af.
Ik ren momenteel naar de tuin van de familie Fuller, waardoor Jake me nauwelijks weet bij te houden. Sam is ook onderweg, maar hij gaat in zijn mensenlijke vorm proberen Brady bij te sturen. Brady mag er namelijk niet tegen vechten, dat doet alleen maar meer pijn. Ik moet in de bosjes wachten voor als het gebeurt en meteen met hem lopen tot hij uitgeput is. Hij moet zijn gedachten leeg maken en de pijn van zich aflopen. Maar vooral moet hij gewent raken aan de 4 kolossale poten onder zijn lichaam. Ik krijg dan maximum één week de tijd om hem alles te leren, terwijl ze op school gaan vertellen dat we beide met griep thuis zitten. Geen stress, Maliya, je kan het! Hoe moeilijk kan het zijn? Hij is vast niet zoals jou, toch?
'Maliya, je moet geloven in jezelf!' Beveelt Sam me, waardoor ik opmerk dat hij al bij de familie Fuller is. Meteen steek ik nog een tandje bij, waardoor Jake al helemaal niet meer kan volgen. Ik heb me daarnet nog een beetje ingehouden voor hem, maar ik moet er klaar staan! Jake voelt zich best slecht dat Bella de reden is, maar hij moet leren stoppen altijd aan die Bella te denken. Ze gebruikt hem alleen en hij is de enigste die dat niet wilt inzien!
'Niet tegen vechten, Brady!' Gromt Sam, terwijl ik aan de bosjes van de huize Fuller aankom. Ik merk dat Brady zich er aan overgeeft, waardoor hij luid op de grond beland. Hij schreeuwt het uit van de pijn, waarna ik zijn vel hoor openscheuren. Daarna volgen zijn kleren.
Al snel staat hij op zijn 4 poten en worden zijn kreten van pijn, enkele huilen. Nu weet iedereen dat er een nieuwe wolf is en dat ze een tijdje niet mogen wolven. Jake vormt zich terug om naar mens, zodat hij in zijn menselijke vorm enkele kleren voor Brady kan klaarleggen en Brady niet meteen zijn gedachtes hoort.
Hij moet namelijk eerst gewent raken aan mijn gedachten constant in zijn hoofd te horen en dat hij geen geheimen meer voor me kan bewaren. Dan moet ik hem alles uitleggen en tot slot moet heel de roedel tegelijk wolven. Daarna komt het woedebeheersing proces, zodat we geen tweede Sam en Emily voorval hebben.
'Maliya, jou beurt!' Roept Sam me lichtjes in paniek uit mijn gedachten, waarna ik pas merk dat Brady op het punt staat hem aan te vallen. Kom op, Maliya, focus!
Ik spring meteen uit de bosjes en grom hoorbaar, zodat zijn aandacht op mij gefocust is. Maliya, hij moet ons eerst accepteren, voordat we telepathisch worden gelinkt. Dus alfa/beta tijd, meid! Zelfvertrouwen en gaan!
Ik blijf hoorbaar naar hem grommen, terwijl een kwade blik op mijn snoet rust. Niet dat ik boos ben, maar dat gebeurd altijd als ik grom. Ik maak mezelf groot en wandel zijn richting uit. Brady probeert dit ook, waardoor hij wil aangeven dat hij zich niet gewoon overgeeft. Ik kijk hem automatisch doordringend aan en ga vlak voor hem staan. Echter blijft Brady maar grommen, waardoor ik geïrriteerd geraak. Ik bijt even in zijn en grom nog eens luid. Als hij zich nu niet over geeft, moet ik langer in zijn nek bijten tot hij zich overgeeft en anders eindigt het in een gevecht dat hij nooit zal winnen! In dat geval geeft hij zich over en moeten we niet uren gaan lopen, maar de keuze ligt momenteel in zijn handen. Of ja, poten op dit moment...
Gelukkig geeft hij zich op dit moment wel over, waardoor ik blij ben dat het niet op mijn manier hoefde. Ik ben namelijk blijven vechten tot dat zelfs Paul en Jared moesten komen helpen, omdat ik meteen nieuwe alfa zou zijn geworden. Uiteraard kon ik als eenzame wolf niet winnen van 3 sterkere wolven, waardoor ik me heb overgeven.

'Wat is dit?' Klinkt meteen een paniekerige Brady in mijn hoofd, waardoor ik hem de mond snoer met een luide, beta blaf.
'Kom, volg mij. We gaan even lopen en we stoppen pas als je niet meer kunt!' Beveel ik hem, waarna ik begin te lopen. Hij volgt me meteen, omdat hij namelijk niets anders kan. Hij praat niet, maar probeert alles te geven wat hij heeft. Ik moet even gniffelen, waarna ik pas voel dat hij er echt van geniet. De woede, schrik en pijn zijn uit zijn lichaam aan het verdwijnen en maken plaats voor vreugde. Ik besluit nog een tandje bij te steken, waardoor Brady zichzelf begint te pushen. Ik kan niet anders dan lachen, waardoor ook Brady begint te lachen. Hij ziet dit als teken dat hij weer mag praten en begint het uit te roepen. De wind van onze snelheid raast door onze vacht en eerlijk, ik geniet er met volle teugen van. Het is namelijk zo lang geleden dat ik nog eens voor mijn plezier heb gelopen!

Na een tijdje zijn we uitgelopen, doordat Brady duidelijk op is. Ik laat hem even bekomen, maar ondertussen wandelen we verder naar het afgesproken plekje met Jake. Jake heeft daar namelijk kleren gelegd.
'Maliya, mag ik iets vragen?' Vraagt Brady en meteen draai ik mijn hoofd naar hem, waardoor hij weet dat hij mag verder gaan.
'Ben ik een weerwolf?'

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen