Lieve schrijfster,

Je moet de groeten hebben van Winter. Die wacht nog op je vanuit het verhaal dat 'Bellenblaas' heet en wat een achterlijke titel is. Maar ze zou Chris gaan ontmoeten in het laatste hoofdstuk en ze heeft de arme ziel nog steeds niet gezien en zoals je weet is Winter nogal gespannen voor nieuwe situaties dus zou je dat arme kind even uit haar lijden kunnen verlossen? Laat haar gewoon die jongen ontmoeten en probeer het hoofdstuk te eindigen met een bubbelbad, zodat ze kan ontspannen tot je besluit verder te gaan.
Oh, er is ook een bericht voor je van Evelynn. Wanneer je weer van plan was om naar 'Als de Dood te kijken. Het hiernamaals waarin ze vast zit, begint haar te vervelen.
En ik moet van Steffie doorgeven dat je... Nouja. Oké, dit zijn niet zozeer mijn woorden, maar ze vind je 'een enorme, hersenloze, gevoelloze trut.' Reken dat alsjeblieft niet op mij af. Hoewel ik uiteraard wel snap waarom ze zo kwaad op je is. Ik zou het ook niet tof vinden als iemand in groep zeven mij creeërt in een verhaal en het nooit afschrijft. Zeker niet wanneer je bent gestopt in een martelscéne en Steffie nu eigenlijk nog steeds wordt neergestoken. Waarom schreef je zoiets eigenlijk in groep zeven? Gaat alles wel goed?

Verder wil ik even een persoonlijke opmerking doen. Niet aanvallend bedoelt, maar waarom zijn hier zo weinig mannen? Ik zou zo op het eerste gezicht zeggen dat 80% van de bewoners in jouw Schrijfwereld vrouwelijk zijn. We zijn ook bijna allemaal blank, hetero en de helft van ons lijdt ook nog eens aan een gruwelijke mentale ziekte.
Maar als je nog interesse hebt in een niet-blanke, niet-hetero zijnde en kerngezonde Hoofdpersoon, dan ben ik je character! Aangezien je NOG STEEDS niet weet wie of wat ik ben.

Wacht, kan het zijn dat ik niet eens menselijk ben? O mijn God, zou ik ook iets anders mogen zijn dan menselijk? Want ik heb even in je geheugen zitten spitten en ik zou wel zo'n half vrouwelijke spin willen zijn, zoals uit die game die je laatst speelde. Lichaam van een spin en dan daarbovenop het lichaam van een vrouw.
Het is maar een verzoekje.
Schiet gewoon op want ik geef het woord 'identiteitscrisis' een hele nieuwe betekenis hier.

Liefs,
Onbekend Hoofdpersoon

Reageer (5)

  • Tijgerbloed

    Geweldig grappig!

    5 jaar geleden
  • Slughorn

    Hahaha dit is erg leuk! (:

    5 jaar geleden
  • AlphaNoodle

    Okay, je onbekende hoofdpersoon is geweldig. En jij ook. Genius. Geef me meer van deze idiotigheid pleaze

    5 jaar geleden
  • Frodo

    (en verder schrijven aan Insane, want dat verhaal is insanely good)

    5 jaar geleden
  • Donwell

    Ja, ja, ja, geniaal. Ik wil hier absoluut meer van.

    5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen