Foto bij 041

Al snel komen we bij de kliffen uit en blijf ik in de bosjes hangen.
'Ben je zeker?' vraagt Sam, terwijl hij vanuit de bosjes naar beneden staart.
'Ja, ik heb May niet geroken en hoe groot is de kans dat April laat vallen dat ik er ook was?' Lach ik. April zit toch maar bij haar gedachten bij haar vriendje of Embry.
Iedereen wolft zicht terug in de bosjes, maar we doen enkel ons ondergoed aan. Dat bespaart ons van het uitrekken van onze kleren.
Ik wandel de bosjes uit en gooi mijn kleding aan de kant. De rest volgt mijn voorbeeld en dan staan we allemaal bovenaan de klif.
'Zul we ineens een krachttest doen?' Vraagt Sam en kijkt mij afwachtend aan. Dat kunnen we inderdaad doen.
'Brady, zie je dat zitten?' Vraag ik, waardoor hij een vragende blik naar me stuurt?
'Het is niets bijzonder. Je probeert gewoon de andere als eerste van de klif af te duwen. De sterkste blijft boven en de andere? Ja, die gaat kopje onder.' Lach ik, waardoor de rest ook moet lachen.
'Het is enorm leuk!' Grapt Seth, die sinds kort van Leah mag meedoen. Het is best gevaarlijk als je verkeert valt, doordat je met je hoofd op de rosten kan vallen. Daarom moet er altijd iemand kijken, zodat ze desnoods achterna kunnen springen.
'Ja, is goed.' Lacht Brady dan onzeker en meteen speelt een speelse glimlach rond mijn lippen.
'Leah, jij eerst.' Beveelt Sam, terwijl ze klaar gaat staan. De rest wandelt allemaal achteruit en ik kijk afwachtend naar Brady.
'Oh, moet ik?' Vraagt hij dan verbaasd, waardoor iedereen moet lachen.
'Wat had je anders verwacht?' Vraagt Jared.
'Dat ze zichzelf van de klif gaat duwen?' Vraagt Paul dan lachen, waardoor iedereen nog eens moet lachen. Brady kan enkel achter zijn hoofd krabben, terwijl hij mij aankijkt.
'Vandaag nog.' Beveelt Sam, waardoor Brady zich klaar zet. Ik kijk hoe ze allebei klaar staan en om de test te laten beginnen.
'3..2..1...Start.' Roep ik, waarna Leah meteen aanvalt. Brady ontwijkt haar, waardoor ze hem voorbij vliegt. Brady draait zich meteen op en grijpt haar vast. Leah spurt tegen, maar te vergeefs. Brady duwt haar van de klif alsof het niets is. Luid gillend valt ze er af en meteen kijk ik naar Quil.
'Jou beurt, welp.' Lach ik, aangezien hij er ook nog niet zo lang bij is. Hij knikt maar en staat meteen klaar om aan te vallen. Ik werp ondertussen een blik op Embry, die maar naar de dansende April is aan het staren.
'Hey, er is vast niets tussen die twee.' Zucht ik, terwijl ze voor de zoveelste dezelfde dans doen. Embry kijkt me even aan, maar went zijn hoofd weer heen snel af.
'Je weet dat jij haar ware liefde bent, dus niet zo jaloers doen.' Zucht ik dan maar en Embry schenkt me een dodelijke blik.
'Als het May was, vond jij het ook niet leuk.' Gromt hij, waardoor ik niets anders kan dan het toegeven.
'Hey, laat je dag nou niet verpesten. Ik durf er voor te wedden dat er niets is tussen die twee. Ze zijn danspartners, niemand die zegt dat ze daarom ook partners zijn.' Probeer ik hem op te vrolijken en Embry geeft me gelijk, terwijl we ons aansluiten bij de groep.
Ik zie nog net hoe Brady ook Quil van de klif af gooit, waardoor ik even joel.
'Mijn welp is beter dan jou welp.' Lach ik naar Sam, waarna ik hem een duwtje geef.
'Wacht maar.' Lacht Sam die duidelijk weet dat wij met twee alleen gaan overblijven. Ik krijg meteen een speels lachje en kijk naar Seth. Seth komt na Quil in onze menselijke ranglijst, dus het is aan hem om Brady van de klif af te duwen.
'Seth, jou beurt!' Gier ik uit, terwijl ik even in mijn handen wrijf.
'Kom op, Brady!' Gil ik achterna en doe even een beweging alsof ik een cheerleader ben. Seth moet er mega hard om lachen, waardoor Brady het perfecte moment ziet om aan te vallen. Vals! Ik mag zijn tactiek wel!
'Hey, vals speler!' Roept Seth verontwaardigt, terwijl Brady hem naar de klif duwt. Seth werkt niet echt tegen, want hij zet voorzichtig achteruit. Wat ben je van plan, Seth? Net voor Brady hem van de klif kan afduwen, draait hij zich om. Door de kracht die Brady uitoefende, vliegt hij gewoon van de klif af en kan ik het niet laten om mega hard te gaan lachen. Ik ga even naar de rand en kijk toe dat hij toch goed in het water beland. Het is en blijft mijn welp, daarom kijk ik nu even toe. Volgende keer doe ik dat niet meer! Seth doet alsof hij mega sterk is en heft zijn armen op. Hij toont zijn spieren en meteen grijp ik Sam zijn arm vast.
'Oh god, hij is zo mooi!' Zucht ik dramatisch, waarna ik doe of ik flauwval. De oh zo serieuze Sam kan een lachje niet onderdrukken, terwijl de rest het uitgiert. Ik sta weer normaal recht en knik naar Jake. Kom op snelle jelle, het is aan jou! De jongens vliegen elkaar meteen in de haren en het gaat er hevig aan toe.
Na 5 minuten staan de jongens nog steeds nek aan nek te vechten, maar het gaat er niet op vooruit.
'Doe jij of ik het?' Vraag ik stilletjes aan Sam, terwijl de jongens blijven opgaan in het gevecht. Sam knikt maar gewoon, als teken dat ik het moet doen.
Zuchtend stap ik op de jongens af, die op de rand van de klif staan. Ik leg mijn hand op hun schouders, waardoor ze meteen stoppen. Ze kijken me vragend aan, maar enkel een verveelde blik rust op mijn gelaat.
'Bye bye.' Lach ik dan speels, waarna ik de jongens een harde duw geef. Ze willen me met twee vast grijpen om me mee te trekken, maar ik spring meteen achteruit. Ik doe alsof ik me handen afklop en draai me om.
'Next!' Gil ik vrolijk, terwijl ik weer richting Sam stap.
'Embry en Jared?' Vraagt Paul en meteen kijk ik naar Jared. Hij krijgt een voldane glimlach op zijn gezicht, alsof hij weet dat de overwinning al voor hem is.
'Is goed.' Lacht Sam, waarna we ons naar Embry draaien. Embry blijft maar naar April staren, die nu ook naar ons kijkt.
'Aarde aan Embry?' Vraag ik, maar geen reactie.
'Jongens?' Vraag ik dan. Jared en Paul kijken elkaar lachend aan en wrijven dan in hun handen. Ze pakken Embry op aan zijn armen, die hen eerst verbaasd aankijkt. Al snel beseft hij wat er aan de hand is en begint hij tegen te werken.
'Jongens, laat me los.' Bromt hij, terwijl hij zich probeert los te wringen. Hij is echt niet sterker dan Paul en Jared te samen, waardoor hij al heel snel naar beneden vliegt.
'Verdomme!' Roept Embry en Jared en Paul kijken toe hoe hij naar beneden valt. Ik kijk speels naar Sam, die knikt en stilletjes lopen we naar hen toe. Met een luide plons beland Embry in het waten, waardoor Jared en Paul zich joelend omdraaien.
'Veel plezier!' Lach ik, waarna Sam en ik hen tegelijk naar beneden duwen.
'Das vals!' Roept Jared, terwijl Paul alleen maar kan grommen. Sam en ik geven elkaar een high five, terwijl Sam toe kijkt hoe ze vallen. Voorzichtig stap ik even achteruit, want nu gaat het pas echt vurig worden.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen