De titel spreekt voor zich, het onderwerp is bepaald. Here we go.

ps: dit is getypt op mijn telefoon, dus spellingsfouten kunnen voorkomen. Al kan dat er ook aan liggen dat het middernacht is.
Letterlijk.
Het is nu precies 00:00 xD

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • GoCrazy

    Ik ben niet autistisch, maar ik vind verandering soms ook moeilijk. Soms kan het als vanzelf gaan en ben ik blij, als ik weet dat ik niks te verliezen heb of het niet slechter gaat worden. Maar als ik daar niet zeker van ben, kan ik verandering erg eng vinden. Ik ben altijd bang dat ik iets ga verliezen. Misschien vandaar dat ik ook nog nooit een relatie heb gehad, en, zoals jij, zijn tienerrelaties nogal onvoorspelbaar en ik zou dan ook steeds bang zijn dat het uitgaat. Ik vind; een goede verandering kan leuk zijn, het kan lijken alsof een last van je schouders valt. Maar ik maak er niet veel, omdat ik bang ben dat ik iets kwijt raak. (Vooral als er geen weg terug is).
    Oké dat was een lange reactie xD
    Groetjessss

    5 jaar geleden
  • Samanthablaze

    Ik kan ook heel slecht dealen met verandering. Helaas heeft mijn moeder dat niet, maar heeft ze de gewoonte om om de zoveel tijd de inrichting van de woonkamer of de keukenkastjes te veranderen. Ik wordt altijd zo boos als ze dat doet, ik raak er echt gestresst van.

    5 jaar geleden
    • DeNaamIsGideon

      Als mijn ouders dat zouden doen zou ik ook helemaal over de rooie gaan. Gelukkig is 75% van de mensen bij ons thuis autistisch. Zonder voorbereiding dingen veranderen is gewoon geen mogelijkheid.

      5 jaar geleden
    • Samanthablaze

      Bij ons thuis zijn we ook bijna allemaal autistisch, maar mijn moeder niet en ze kan echt niet begrijpen dat we daar zo veel last van hebben, helaas

      5 jaar geleden
    • DeNaamIsGideon

      Dat is heel naar.

      5 jaar geleden
  • AmeranthaGaia

    Misschien een beetje off topic maar bij die doorgestreepte regels moest ik er ineens gelijk aan denken dat wanneer ik op een proefwerk (of aantekeningen of wat dan ook) iets fout doe, ik het gelijk zo zorgvuldig doorstreept dat je niet meer kan zien wat voor een dom iets ik opgeschreven heb, alsof mensen ook echt de moeite gaan doen dat helemaal te gaan proberen te lezen.

    5 jaar geleden
    • DeNaamIsGideon

      Dat doe ik ook xD
      Soms schrijf ik er random letters overheen zodat je niet een woord kan ontwaren.

      5 jaar geleden
    • AmeranthaGaia

      Ik ben blij dat ik niet de enge ben. xD

      5 jaar geleden
    • GoCrazy

      Hahaha ik lees het net, ik doe dat ook altijd xD

      5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen