Foto bij Spell

enjoy (flower)

'ZEG HET ME!!!' BAM nog een vuist in mijn maag. 'wat zeggen?' kermde ik. 'dat weet je wel.' zegt het nu kalmer. 'ik weet niet waar u het over heeft.' 'komop kleine meid denk nou niet dat ik dom ben. Zeg me de spreuk.' zegt hij dreigend. 'welke spreuk? Hoezo spreuk?' 'oh wij weten echt wel wat je bent hoor heksje. NU GEEF ME DE SPREUK.' Ik snap het niet. Ik begrijp het niet. Heks? Spreuk? Ik? 'oooh dus ons meisje wist het niet he.' hij komt akelig dichtbij met zijn kop. 'nooit iets gebeurd wat niet menselijk was. Geen dingen gehoord, beelden gezien?' fluistert het in mijn oor. Dan snap ik het de woorden die in mijn hoofd schoten. En dan aan wat ik in Alice haar kamer hoorde. Vampieren. Maar dat was waar. Ze zijn echt vampieren. Ik weet het maar dat ga ik hun niet laten weten. 'nee' zeg ik net hard genoeg. Ik was bang dat als ik harder zou praten het door zou hebben dat ik lieg. 'nou dan zal ik daar maar beter mee opschieten. Aangezien de baas morgen komt en hij niet zo zachtaardig met je zal zijn als ik.' met die woorden klimt hij de trap op en gaat het luik uit.

Edward POV.

Ik ijsbeer de kamer rond. In mijn gedachten gravend naar een oplossing. Gister waren er wezens hier gekomen en hadden Eden mee genomen. Van het ene op het andere moment waren ze er en ik hoorde wat gemompel en toen was ik weg. Ik weet wel wat het waren, het waren orks. Ik snap het niet. Wat wilden ze met Eden. Orks zijn heel gemeen en sluw maar vooral ook heel lui. Ze zouden nooit Eden voor de lol hier weg komen halen. En dan waarom haar? 'wat doe jij nou weer?' klonk er spottend vanaf de trap. Het was Alice. 'Alice denk eens aan hoe je was. Je was altijd vrolijk en blij.' probeer ik om mijn zusje terug te krijgen. 'ja hallelujah dat dat niet meer is. En wat kan jou dat nou schelen.' zegt ze terwijl dat ze langs me heen loopt en dan gebeurt er iets. Zodra Alice de koelkast aanraakt komt er een stroomstoot uit en gaat door Alice. Ze valt achterover en meteen sta ik er bij en vang haar op. 'wat is er gebeurd? Waar ben ik? Wat is er met die vampier gebeurt?' Gelukkig ze was terug.

Reageer (14)

  • JckSparrow

    Snel verder :DD
    Ik maak een deal; ik neem een abo als jij een nieuw hoofdstukje plaatst, oeps ik heb al een abo... Plaats dat hoofdstukje dus maar snel >:D

    1 decennium geleden
  • jessieStyles

    pleas pleas pleas snel verder<3

    1 decennium geleden
  • dolovebill

    deze story is egt goed!!!
    snel verder;)

    1 decennium geleden
  • jessieStyles

    sgat je story is geweldig
    snel verder<3

    1 decennium geleden
  • XxDarknessxX

    GEWELDIG <3
    vlug verder !! :D
    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen