Foto bij 061 • Flashes of History

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Muizlet

    Vind het echt leuk hoe sev veel meer moeite heeft haar toe te laten in vergelijking met andere verhalen van je. Ik vind het realistischer op die manier <3

    Neemt niet weg dat jouw andere verhalen nog steeds geweldig zijn (flower)

    5 jaar geleden
  • ellenlemon

    Nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, nog een stukje, ... !!!!!

    5 jaar geleden
    • RickmanLover

      Hahahahhaa, hoe kan ik hier nee tegen zeggen :p

      5 jaar geleden
  • Lente2

    Gelukkig nieuwjaar! Mooi hoofdstuk, nu ben ik toch wel benieuwd wat het dan wel is.

    5 jaar geleden
  • Teal

    Awwww Sev wordt echt losser!

    5 jaar geleden
    • RickmanLover

      Jaaa, langzaam warmt hij wat op :3

      5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen